Alışveriş & Hediyeler Çeyize tencere takımı ne alsam, sağlam fiyatta sorun yok? Yuzbınbaloncukyuttum Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Peki hisar konusunda ne düşünüyorsunuz? Çeyize tencere takımı ne alsam, sağlam fiyatta sorun yok? Cevapla Fiyat Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birisi08 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben tencere setimi karacadan almıştım ama schaferden aldığım tencere çok daha güzel çıktı yemek takımı hatalı geldi aylarca uğraştırdı karaca beni keşke takımı komple scahaferden alsaymışım 0 0 Yorumla
askoyumasko438 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Korkmaz al emsan almaa 1 1 Yorumla Yuzbınbaloncukyuttum +1 yıl Korkamaza bakıcam çok teşekkür ederim Yorumla
Çiğdemsi Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Tabi ki karaca ya da tefal ya da emsan 1 2 Yorumla Yuzbınbaloncukyuttum +1 yıl Tedaş ingenio’dan çok şikayet var ama bilemiyorum Yorumla Çiğdemsi +1 yıl Hisar da iyi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben tencere setimi karacadan almıştım ama schaferden aldığım tencere çok daha güzel çıktı yemek takımı hatalı geldi aylarca uğraştırdı karaca beni keşke takımı komple scahaferden alsaymışım
Korkmaz
Tefal
Zwiling
Korkmaz al emsan almaa
Korkamaza bakıcam çok teşekkür ederim
Tabi ki karaca ya da tefal ya da emsan
Tedaş ingenio’dan çok şikayet var ama bilemiyorum
Hisar da iyi
Karaca alma da ne alırsan al.
Korkmaz