AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yöreden yöreye değişir. Ama genelde
Mutfağın her şeyini kadın alır.
Yatak odasını ve banyoyu da kadın alır.
Geri kalanını erkek alır, salondu oturma odasıydı beyaz eşyalardı.
Ben çalışmaya başladım Hani böyle küçük küçük eşyalardan alsam diye düşünüyorum tabii yatak odasının en son atıyorum evlenmeme yakın alırım bunu da ne bileyim banyodaki malzemeler zaten çok olmuyor enel olarak şeyleri alırız ilerideki evimize göre de banyo biraz değişime uğrayabilir ama mutfak eşyalarını almaya başlamalıyım diye düşünüyorum hatta biraz böyle saklama kabı falan aldım Çok tatlılar bir tek koca adayım eksik onu da buldun mu hemen evleneceğim teklif gelirse
Ben altın biriktirdim. Çünkü al al koyacak yer olmuyor, modası geçmez dediğin şeylerin bile modası geçiyor. En kötü zevklerin değişiyor yani. Ben tabaklarımı kare aldım mesela çok kullanışsız geliyor şu an. Eğer yakında bi evlilik planların yoksa bence sen de öyle yapabilirsin ama dediğin gibi küçük şeyleri alıp toparlamak da işe yarar tabii ki
O zaman şöyle yapayım ilk önce altın biriktireyim asla Kara tabak falan almam herhalde ya her insanın evinde olacak şekilde alırım zaten daha gençim sevdiğim biri var Ama o bana gelmez altın alırım olmazsa ondan sonra yavaş yavaş mutfaktaki eşyaları alırım çünkü birkaç tane saklama kabı beğendim böyle hatta indirimdeydi galiba böyle bir sayfada dolanıyordum öyle öyle yavaş yavaş mutfak eşyalarını hallederiz ama altın daha mantıklı teşekkürler fikir için
Tabii öyle güzel indirime giren şeyleri de alırsın bi yere koyarsın.
Eğer senin için hayırlıysa umarım sevdiğine kavuşursun, değilse de rabbim kolaylıkla unutmanı nasip eylesin ki önüne bakabil :)
Ne olursunuz çok iyi biri yani tam çok iyi biri değil aslında ama yani biz yanlışlıkla tanıştık birazcık boşuna Ben bela olmuş gibi oldum ama isteyerek de olmadım Bizim her zaman konuşmamız kesildi durdu Hani tanışalı zaten bir buçuk yıl oldu şu ana bakarak askere gitti doğum gününde yazdım falan konuşmayı bitireyim de 3 ay falan oldu hatta en son askere giderken yazdığımda birkaç saat sonra ismini yazdım Hani ileride konuşmamız olalım yani ben onu beğeniyorum aslında ama yani bu bana bir kere ben senin bana verdiğin değeri yanlış anladım dedi hiç ilişkisi falan olmamış ama ilişki yapmamasının sebebi bunun bir tane cilt rahatsızlığı var Ben bunu bana samimi olduğumuz zamanlar söylemedi çok kırılmıştım ama yani ne olacak ben evlenirim isterse ben 41 çocuk bile yaparım onunla ama yani bilmiyorum eskisi kadar dua etmiyorum çünkü artık gelme umudu yok ama yavaş yavaş dua ediyorum ben şimdi bizim yaş farkımız var biraz 3-4 yaş var aramızda ya da 5 bilmiyorum ha o şu an 24'üne mi 23'üne mi ne gitti Ben daha işte 18 oldum belki de yaşımdan kaynaklı ama arkadaş arkadaş konuşuyorduk yani yani şu anda hiç çeyizime tek alacağım seni seccade olmalı çünkü ben yeni yeni namaz şey yapmaya başladım öğreneceğim yani
Yani böyle birkaç tane güzel kadife seccade buldum Bir de böyle kalbi seccade var bilmem gördünüz böyle ikili Hani erkeklerin seccadesi biraz daha önünde duruyor ya namaz kılarken seninki biraz daha arkada dururken kalp şeklini oluşturuyor işte çok hoşuma gitti bir tane sayfadakini çok beğenmiştim Ama Türkiye'ye gönderim yok Bir tane türkü sayfasını hatta tren yolda falan var isterseniz siz de bugün Çok güzeller ben çok beğendim şahsen onları almam lazım yani ilerideki eşim namaz kılmıyorsa öyle bir kere benim için kılsın yani Bir de çocuklar için bakacağım çünkü bir sürü velet istiyorum çocukları sevmiyorum ama benim çocuklarım yani bilmiyorum istiyorum çocuğum olmasa da gruplarda bir sürü insan var onlardan alırız küçük çocuk seccadesine bakıyorum onlar da çok hoş
Kim ne alırsa alsın evlenirken biz bunu aldık sizde şunu alın dersiniz.
Ben cekinirim
Neden dolayı çekinirsin?
Diyemem öyle
Ailen der o zaman bunda utanılacak bir şey yok. Biz beyaz eşya aldık yatak odası oturma odası sizde diyeceksiniz onlarda sorar zaten
Ben şimdiden isteyeceğim altınları bile ezberledim😂
Yöreye göre değişiyor
maddi olarak birikim yap