Su an kullandığım samsung 8. Yıldayız. Bozuldu yeni almam gerek. Hangi marka model tavsiye edersiniz. Tercihim yuksek sesle çalışmayan battaniye vs de yikayabilecegim bir makine. Ayrıca tek kişiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 kg olmasına dikkat et. Bilindik markalar al ama bütçene uygun olsun derim.
Hepsinin çalışma prensibi aynı. Sentetik az su emdiği için program ona göre su alır. Pamuklular çok su emdiği için ona göre program suyu ayarlar. Yani Hepsinin çalışma prensibi aynı. Sadece dış kasaları farklı. Zaten bir aile ortalama 10 yıl en az kullanıyor.
Yok internete bağlanıyor yok buhar püskürtüyor girme o işlere. Fazla para verirsin.
Bir de şu var. Hem çamaşır makinesi hem de kurutma makinesi olanlar var. Onlar nasıldır, uzun ömürlü müdür bilmiyorum. Bir yerde iki makine yerine tek makine olması yerden tasarruf sağlar.
Dediğim gibi bilindik markalar ve fiyatı makûl olanlardan al derim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Çamaşır makinesi seçerken ihtiyaçlarınız ve bütçeniz önemlidir. İşte bazı popüler çamaşır makinesi markaları ve modelleri:
1. **Bosch Serie 6:Enerji verimliliği ve performans açısından yüksek puan alır.
2. **Samsung EcoBubble: Çeşitli özellikleri, enerji verimliliği ve çamaşır yıkama performansı ile bilinir.
3. **LG TurboWash:Hızlı yıkama özellikleri ve geniş kapasitesi ile dikkat çeker.
4. **Whirlpool FreshCare :Kıyafetlerinizi temiz tutmak ve taze kokmasını sağlamak için bir dizi özellik sunar.
5. **Miele W1 Classic:Kaliteli bir Alman markası olan Miele'nin çamaşır makineleri dayanıklılık ve performans açısından bilinir.
Hangi marka veya modeli seçeceğiniz, kişisel tercihlere, bütçeye ve ihtiyaçlara bağlıdır. Ayrıca, incelemeleri okumak ve kullanıcı yorumlarına göz atmak da seçim yapmanıza yardımcı olabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBattaniye vs yıkamak için büyük kiloluk alman gerekir ama tek kişi için bu gereksiz fazla olur, normal günlük kıyafet yıkama kullanımı için bunu nasıl dolduracaksin. Bu kadar büyüğe gerek yok bu yüzden tercih yapmalısın. Battaniye için büyük almak demek günlük kullanım için enerji ve para, hatta fatura israfı demek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
Bosch Serie 6 veya Siemens iQ500 serisi gibi markaların enerji verimliliği yüksek, düşük ses seviyeli çamaşır makinelerini düşünebilirsiniz.
06 Yorumla
Soran+1 yılDüşük enerji harcaması için A sınıfı mi olması gerekiyordu
Soran+1 yılTavsiye ettiğiniz varsa link atar msiiniz ben bu islerden hiç anlamıyorum
Soran+1 yılSerie 4 9kg nasıl? A sınıfıymış birde
Gizli Üye(18-24)+1 yılSamsung 8 nasıl kullanıyorsun? Aşırı kasıyor eski samsunglar, batarya şişmesi falan.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon telefon sandım ahahaha
- 1 yıl
kahkaha attm skekxkdm
+1 yılELECTROLUX sektörün en sağlam markasıdır reklamı olmadığı için kimse bilmez
00 Yorumla
+1 yılSessiz olsun az harcasın yeter
10 Yorumla
+1 yılVestel , samsung
00 Yorumla
+1 yılBosh 10 kg lık al. Halı bile yıkar.
00 Yorumla
+1 yılArçelik’ten şaşma derim
00 Yorumla
+1 yılOrta düzey dersen profilo lüks dersen boş
00 Yorumla10kg al
02 Yorumla
Soran+1 yılSu an en yüksek 10 kg mi var
+1 yılPartner yok mu
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Tek kişiyim demişsin ya
Soran+1 yılCok çamaşır yikanmayacak yani o anlamda dedim
- +1 yıl
Anladım onu, bekar mıydın yani
Soran+1 yılKonu çamaşır makinesi. Makinem bozuldu çamaşırlarım kaldı. Servis yapamadi ücret iadesi isteyip yeni makine almam gerek acilen. Seninle hiç uğraşamam yani
- +1 yıl
Geçmiş olsun da niye tersliyosun
+1 yılHotpoint Ariston
00 YorumlaKesinlikle grunding A sınıfı bir model olabilir
00 YorumlaBosch kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılArçelik al
00 Yorumla
+1 yılParam yettiğini aldığım için onermicem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBosh
02 Yorumla