Koltuklarım keten kumaştı, tüylendi ve kedim biraz zarar verdi. Kadife kumaş kaplattırdım. Yapan kişi koltuğu apayrı yapmış, dikisleri kötü, hiç beğenmedik. Sadece kumaş güzel ama çok çabuk kirleniyor tozlanıyor.
Koltuk alsak mı yoksa tekrar kaplatsak mı bilmiyorum. Yine kötü olur diye korkuyorum açıkçası. Ama koltuğumuzun iskeleti ve süngeri gerçekten çok güzel. Şu anda da koltuk fiyatları çok uçmuş kaplatmak bile çok pahalı. Kaplatanlar varsa fikir alabilir miyim. Hangi kumaşı önerirsiniz. Ben aslında keten , bukle şönil kumaş çok seviyorum. Kumaş hakkında da yardımcı olur musunuz 🤗🌸
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yenisini alın bence
Bence yenisini almak daha mantıklı yani fiyatlar uçmuş olsa da kaplatmanın bir garantisi yok istediğiniz gibi durmayabilir
koltuklar az yıpranmışsa kaplatmak en iyisi, maddi durumun iyiyse ve koltuklar artık rahatsız etmeye başladıysa elbette yenisini almak en iyisi.
Ankara'da koltuk fiyatları salon takımı olarak 90 binden 500 bine kadar çıkıyor ona göre kararını ver
kaplatmak şimdi daha pahalı yenisini almak daha iyi bence:) Ankara'da fiyatlar uçuk :)
Çökme yoksa kaplatabilirsin.
İskelet sağlamsa kaplat bence
Yeni almak
Bul saglam bir yer kaplat
Almak daha mantıklı…
Kaplat
Yenisini al
Kaplatmak
Durumun yoksa kaplat