Alışveriş & Hediyeler Hangi̇ yağdanlık daha güzel? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İkiside benziyor ama hangisi daha güzel kararsız kaldım? Hangi̇ yağdanlık daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Alttaki iyi ama çok termos gibi duruyor o yüzden üstteki diyorum. 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl O kadar uykuluyum ki elbise sandım yağdanlık diye okuyunca kulpu fark ettim 0 0 Yorumla
demirg Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl ilk resmi küçük gördüğüm de gelinlik sandım ya la :) 0 0 Yorumla
sessiztospa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl İkisi de güzel değil bence. Yagdanlik için fazla değil mi? 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Varak modası bitmedi mi hala 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok zaten yeni moda Yorumla zimbabwe-cumhurreisi +1 yıl Göz kanatıyorlar. Yorumla Soran +1 yıl Senin fikrin. Yorumla
xnsksjnd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 91% +1 yıl Kotu ikisi de 0 1 Yorumla xnsksjnd +1 yıl Su zimbirtilarin uretimi icin tuketilen kaynaklara uzuluyorm mk gosterisci ceyizci kafalardan da hoslanmiorm Yorumla
Sezginyılmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Alttaki teyze 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teyze ne lan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu.
Alttaki iyi ama çok termos gibi duruyor o yüzden üstteki diyorum.
O kadar uykuluyum ki elbise sandım yağdanlık diye okuyunca kulpu fark ettim
ilk resmi küçük gördüğüm de gelinlik sandım ya la :)
İkisi de güzel değil bence. Yagdanlik için fazla değil mi?
Varak modası bitmedi mi hala
Yok zaten yeni moda
Göz kanatıyorlar.
Senin fikrin.
Alttaki daha şık duruyor
alttaki daha hoş duruyor
Gelinlik gibi duruyor tövbe
Alttakini beğendim ben
Üstteki daha güzel bence
2. Olan
İbrik kız bunlar
2. daha iyi
Kotu ikisi de
Su zimbirtilarin uretimi icin tuketilen kaynaklara uzuluyorm mk gosterisci ceyizci kafalardan da hoslanmiorm
İkinci
Alttaki daha hoş.
Alttaki daha güzel
Alttaki daha güzel
İkiside kötü aslında
Alttaki daha güzel
Alttaki
2 dedim
2. iyi
Alttaki
Alttaki
Alttaki teyze