Alışveriş & Hediyeler Çeyizinde piyano olan kızla evlenir miydiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çeyiz deyince neden enstrüman aletler dahil edilmez ki? Çeyiz beyaz eşyadan mı ibaret? Çeyizinde piyano olan kızla evlenir miydiniz? Cevapla Evlilik Soruları Çeyiz Soruları Beyaz Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet evlenirim 1 0 Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Piyanosu varsa otursun piyano çalsın evlenip de ne yapacak, ikisi birbirine uyan şeyler değil pek 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet öyle Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Piyano candır helede canlı canlı her aksam dinleme fırsatını elde etmek sevdıgın bırınden ap ayrı bir zevk ve hazdır. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de çok severim Yorumla iSLaNDBaZaRr +1 yıl ozaman bihttps://www.youtube.com/watch?v=dN1XUV6QclU Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok kaliteli ve zevk sahibi bir kadındır. Bu ülkede ziyan olur. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bu yorum içimi cız ettirdi Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olabilir bende sac koymayi düşünüyorum Berbat sesimle kocama türkü söylerim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yani bence bu evlilik kaliteli içerisinde olabilir Bir şey değil ona bakarsan benim de sazım olabilir 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Piyanoyla evlenirim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Piyano mu ben korkarım oylesınden. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. evlenirdim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet evlenirim
Piyanosu varsa otursun piyano çalsın evlenip de ne yapacak, ikisi birbirine uyan şeyler değil pek
Evet öyle
Piyano candır helede canlı canlı her aksam dinleme fırsatını elde etmek sevdıgın bırınden ap ayrı bir zevk ve hazdır.
Ben de çok severim
ozaman bi
https://www.youtube.com/watch?v=dN1XUV6QclU
Çok kaliteli ve zevk sahibi bir kadındır. Bu ülkede ziyan olur.
Bu yorum içimi cız ettirdi
Olabilir bende sac koymayi düşünüyorum
Berbat sesimle kocama türkü söylerim
🤣🤣
Yani bence bu evlilik kaliteli içerisinde olabilir Bir şey değil ona bakarsan benim de sazım olabilir
Piyanoyla evlenirim
🤣🤣
Piyano mu ben korkarım oylesınden.
Ben erkek olsam evlenirdim
sana izin hadi al :D
Olabilirdi bekar olsaydım 😃
Entel gelin
Evet :)
evlenirdim
Olur
ever