Alışveriş & Hediyeler 30 yaşındayım, çeyizim yok. Sizce bu garip mi? GülayAydın Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evliliği sevmiyorum bu yüzden de düşünmüyorum ama çevremdeki mallar bunu garip karşılıyor 30 yaşındayım, çeyizim yok. Sizce bu garip mi? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır neden olsun ki.. zaten olmak zorunda değil çeyiz 0 0 Yorumla
hakanmelikoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yok bee. Eğer gerçekten evlenmeyeceksen ne alacaksın. Ben de evlenmek istemiyorum 1 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Alma hiç biri kullanılmıyor evlenirken sadece kullanacağım tabak çanak yeter fazlası israf gerçekten 1 2 Yorumla GülayAydın +1 yıl ben evlilik düşünmüyorum anladın mı Yorumla Nonameoo +1 yıl Ben anlıyorum evlenirsen evlenirken alırsın diyorum zaten sakin ol 🤙🏻 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Milleti mutlu etmek için bu hayatı yasamiycaksin onların işi gücü bitmiyor ki kendilerine bakmıyorlar sağa sola baktıkları kadar 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Çeyiz şart değil ki belli şeyleri alırsın zaten düğüne 1 ay kala bile halledilir. İnsanları ciddiye alma evlenirsen istediğin gibi yap her şeyi 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Değil ama evlenmeye yakın alabilirsin her şey çok pahalı oluyor bi yavaş yavaş alıyoruz 0 2 Yorumla GülayAydın +1 yıl yazdığımı okumadın mı düşünmüyorum dedim Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl O senin kararın garip değil tabi düşünmüyorsan Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Evliliği bende sevmiyorum. Cevremdekiler baskı yapsa da hayat benim yaşayacak olan benim bırakın da karar benim olsun diyorum. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl 30 yaşını geçmiş evlenmemiş kızlar mezarlık cesed ölü çeyizin olsa ne olur olmasa ne olur 0 0 Yorumla
Mysticblaze Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çeyiz kadar saçma bir adet zaten, yıllar önceden eşyaları alıp saklamak mantıklı değil. 1 0 Yorumla
constellationnn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl garip tabii ki 0 1 Yorumla GülayAydın +1 yıl al işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır neden olsun ki.. zaten olmak zorunda değil çeyiz
Yok bee. Eğer gerçekten evlenmeyeceksen ne alacaksın. Ben de evlenmek istemiyorum
Alma hiç biri kullanılmıyor evlenirken sadece kullanacağım tabak çanak yeter fazlası israf gerçekten
ben evlilik düşünmüyorum anladın mı
Ben anlıyorum evlenirsen evlenirken alırsın diyorum zaten sakin ol 🤙🏻
Milleti mutlu etmek için bu hayatı yasamiycaksin onların işi gücü bitmiyor ki kendilerine bakmıyorlar sağa sola baktıkları kadar
Çeyiz şart değil ki belli şeyleri alırsın zaten düğüne 1 ay kala bile halledilir. İnsanları ciddiye alma evlenirsen istediğin gibi yap her şeyi
Değil ama evlenmeye yakın alabilirsin her şey çok pahalı oluyor bi yavaş yavaş alıyoruz
yazdığımı okumadın mı düşünmüyorum dedim
O senin kararın garip değil tabi düşünmüyorsan
Evliliği bende sevmiyorum. Cevremdekiler baskı yapsa da hayat benim yaşayacak olan benim bırakın da karar benim olsun diyorum.
30 yaşını geçmiş evlenmemiş kızlar mezarlık cesed ölü çeyizin olsa ne olur olmasa ne olur
Çeyiz kadar saçma bir adet zaten, yıllar önceden eşyaları alıp saklamak mantıklı değil.
Senin tercihin, saygı duyarız
hıc cıddı anlamda sevgılın oldumu?
garip tabii ki
al işte
Pekte garip değil.
30 age syndrome
çeyize gerek yok