Evliliği sevmiyorum bu yüzden de düşünmüyorum ama çevremdeki mallar bunu garip karşılıyor

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evliliği sevmiyorum bu yüzden de düşünmüyorum ama çevremdeki mallar bunu garip karşılıyor

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır neden olsun ki.. zaten olmak zorunda değil çeyiz
Yok bee. Eğer gerçekten evlenmeyeceksen ne alacaksın. Ben de evlenmek istemiyorum
Alma hiç biri kullanılmıyor evlenirken sadece kullanacağım tabak çanak yeter fazlası israf gerçekten
ben evlilik düşünmüyorum anladın mı
Ben anlıyorum evlenirsen evlenirken alırsın diyorum zaten sakin ol 🤙🏻
Milleti mutlu etmek için bu hayatı yasamiycaksin onların işi gücü bitmiyor ki kendilerine bakmıyorlar sağa sola baktıkları kadar
Çeyiz şart değil ki belli şeyleri alırsın zaten düğüne 1 ay kala bile halledilir. İnsanları ciddiye alma evlenirsen istediğin gibi yap her şeyi
Değil ama evlenmeye yakın alabilirsin her şey çok pahalı oluyor bi yavaş yavaş alıyoruz
yazdığımı okumadın mı düşünmüyorum dedim
O senin kararın garip değil tabi düşünmüyorsan
Evliliği bende sevmiyorum. Cevremdekiler baskı yapsa da hayat benim yaşayacak olan benim bırakın da karar benim olsun diyorum.
30 yaşını geçmiş evlenmemiş kızlar mezarlık cesed ölü çeyizin olsa ne olur olmasa ne olur
Çeyiz kadar saçma bir adet zaten, yıllar önceden eşyaları alıp saklamak mantıklı değil.
Senin tercihin, saygı duyarız
hıc cıddı anlamda sevgılın oldumu?
garip tabii ki
al işte
Pekte garip değil.
30 age syndrome
çeyize gerek yok