Yakın zamanda nişan bohçası yapmış / yapılmış olanlar bakabilir mi?

Yakın zamanda nişan bohçası yapmış / yapılmış olanlar bakabilir mi?


Merhabalar nişan sürecindeyim ve yakın zamanda kayınvalidem nişan bohçası için alışverişe çıkalım dedi ben nişan bohçası içeriklerini pek bilmiyorum , biz ailelere ayrıca bir şey alıp koymayacağız bizimkiler öyle konuştular.. biz erkeğe onlar da sadece bana yapacaklar.


neyse işte ailem dedi ki bu masraf en az 10 -15 bin tutar dedi ama onlar 5000 e bu işi halletmeyi uygun görmüşler.. ailelerimiz arasında bu bir sorun haline geldi. Bende dün işte iç çamaşırlarına , gecelik takımlarına falan baktım cidden hepsi çok pahalıydı ve 5000 tl ile bu işten çıkılması imkansız. Kimseyle bu süreçte tartışmak istemiyorum İşte kayınvalidem anneme geçen gün çok masrafa kaçmaya da gerek yok demiş , bende kızdım açıkcası çünkü bizim aklımızda bohça yapmak yokken ilk kendisi nişan bohçası yapmak istiyorum diye ortaya atıldı

Ben de ne gerekiyorsa alınsın istiyorum yani şu an. Çünkü bizde sevgilime ne gerekiyorsa hepsini alıcaz bizimkiler aman işte çok masraf yapmayalım demediler hiçbir zaman. Zaten her konuda bir kabul etmeme durumları var. Şu an benim merak ettiğim ise misal her şeyden kaç adet alınıyor? Makyaj malzemesi oluyor yanında parfüm seti olmalı mı? Bir sitede elbise falan da alındığı yazılmış. Sizlerde neler vardı , kaç adet aldınız? Hangi markaları tercih ettiniz?

Yakın zamanda nişan bohçası yapmış / yapılmış olanlar bakabilir mi?
Cevapla