Alışveriş & Hediyeler Çeyiz yapmaya hangi eşyalardan başlanmalı? mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor SelâmmmÇeyizinize neler alıyorsunuz nelerden başladınız?Yemek takımından başlama isteği? Çeyiz yapmaya hangi eşyalardan başlanmalı? Cevapla Çeyiz Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. beyaz eşyalar olabilir. 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ağır beyaz eşyalaryatak odası üzerine eşyalarküçük mutfak aletleri ve çatal kaşık üzerine takımlarve diğer gerekli olanlar 1 0 Yorumla
kocamınkarısıym Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl Beyaz eşyalar ve tencere setleri uçuyor ben tencere seti alcam ar Yıldız dan 6000 tl 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey almadım. Yemek takımından falan başlanmalı bence. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
beyaz eşyalar olabilir.
ağır beyaz eşyalar
yatak odası üzerine eşyalar
küçük mutfak aletleri ve çatal kaşık üzerine takımlar
ve diğer gerekli olanlar
Beyaz eşyalar ve tencere setleri uçuyor ben tencere seti alcam ar Yıldız dan 6000 tl
Hiçbir şey almadım. Yemek takımından falan başlanmalı bence.
porselen takımlardan
çeyizim yok saçma buluyorum
Elektronik eşyalardan olabilir