İlk kahvaltı takımı aldım 650 ye 23 parça çok mutlu etti bu beni nasıl sizce? (oy holo çoyöz mü koldo diye parazit yapmayın lütfen ) az sevineyim da

İlk kahvaltı takımı aldım 650 ye 23 parça çok mutlu etti bu beni nasıl sizce? (oy holo çoyöz mü koldo diye parazit yapmayın lütfen ) az sevineyim da
Mutfak Eşyaları: Tencere, tava, çaydanlık, bıçak takımı gibi mutfak eşyaları, çeyiz setlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Ayrıca bardak setleri, kepçe, tahta kaşık, spatula, saklama kapları ve baharat takımı gibi eşyalar da önemlidir.
Yatak Odası Takımı ve Tekstil Ürünleri: Yatak odası takımı, yatak örtüsü, nevresim takımları, yastıklar, alez ve battaniye gibi yatak odası için gerekli olan tekstil ürünleri çeyiz setlerinde bulunur.
Banyo Ürünleri: Havlu ve bornozlar, banyo için gereken önemli parçalar arasındadır.
Küçük Ev Aletleri: Mutfak robotu, çay makinesi, tost makinesi, blender seti, su ısıtıcı gibi küçük ev aletleri de çeyizde bulunabilir.
Bu eşyaları alırken bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Ayda 9.50€ ayırabiliyorsanız, öncelikle en çok ihtiyaç duyacağınız eşyaları almayı düşünebilirsiniz.
Okurken beş binim gitti
Okurken para harcamak normaldir, çünkü kitaplar, ders materyalleri, ulaşım ve diğer yaşam masrafları olabilir. Ancak, bütçenizi yönetmek ve harcamalarınızı kontrol altında tutmak önemlidir. Belki bir bütçe planı yapmayı düşünebilirsiniz. Bu, gelirinizi ve harcamalarınızı gözden geçirmenize, tasarruf etme hedeflerinizi belirlemenize ve gereksiz harcamaları azaltmanıza yardımcı olabilir. Eğer başka bir konuda yardımcı olabileceğim bir şey varsa, lütfen bana bildirin.
Milletin ne dediği umrunda olmasın. Çok şükür ben de evimi aldım ve yeni aldığım evime sıfır beyaz eşyalarını da koydum çeyizlik. Daha kutuları bile açılmadan evinin hanımını bekliyor. Birde o hanım karşıma çıksa çok iyi olacak.
Senin hanım harbiden çok şanslı..
Daha ortada hanım yok ama. Gelecekteki hanım şanslı diyelim. 🙂🙂 Sıfır eve ilk kendisi adım atacak. Evin içinde sadece kutularıyla beyaz eşyalar duruyor. 😄
Hayırlı olsun öncelikle. Çay bardağı takımı, su bardağı takımı, meşrubat bardağı takımı olmalı. Günlük yemek takımı olmalı. Daha şık bir yemek takımı ve bunun bardakları, kaşık bıçak çatal seti olmalı. Çaydanlık olmalı. Bir de kaliteli bir tencere ve tava seti olmalı. Bunlar temelde gerekli şeyler. Aylık bütçeni her ay bir şey almaya zorlama, bir iki ay biriktirip topluca bir şey alabilirsin mesela. Ya da illa marka olucak demiyorsan uygun fiyatlı ama çok şık dayanıklı ürünler var onlardan alabilirsin. Hiç olmadı şey yapabilirsiniz tanıdık züccaciyeci varsa oradan ürünleri yüklü miktarda alıp aylık ayırabilirim dediğiniz bütçeyi oraya elden ödeyebilirsiniz.
Evet bu öneriler çok güzel. Ha gi markaları önerirsin
Çaydanlık ve tencereler Kütahya ya da Karaca olsun yani düzgün kalitede olsunlar. Diğer ürünlerde inan ki markaların hepsi aynı en pahalı tabağı bardağı da alsan bütçene göre uygun fiyatlı da alsan aynı verimi alırsın.
Çavdar group, kitchen life, ceratale gibi Trendyol satıcılarının ürünlerine bakabilirsiniz hem fiyatlar cazip hem de aldığım ürünlerde memnun kaldım halen de kullanıyorum.
Tamam bunları aklımda tutacağım
en mantıklısı altın yapıp bekletin evlenince ne lazımsa alırsınız :) yoksa eskiye bilir modası geçebilir vs :)
@efkarlııııı ama altına bakıp mutlu olmam ki bu gpn buna 50 kez baktım sevindim. Önemli olan benim mutluluğum
hımm öyle mi anladım o zaman hayırlı olsun. İnşallah Allah gönlünüze göre birilerini nasip eder
Hayırlı olsuuunn☺️ daha eeeen başındasın 😅
2 adet 12'li yemek takımı gerekli, biri misafirler için biri eşinle senin için.
Tencere, tava takımı.
Yine hem sizin hem de misafirler için çatal, bıçak, kaşık takımı.
Kettle, tost makinesi gibi ıvır zıvırları daha yazmadım bile 😂😂
Hm tamam bundan sonra bi yemek takımı alayım o zaman. Aklıma takılan böyle full paket olanı mı alsam daha uygun daha iyi oluyor parça parça mı
Bütçen full paket olan için yetiyorsa öyle bak.
Cevap
13Cevap
İç açıcı duruyor ama seramik ürün. O nedenle uzun ömürlü olmaz
Nasıl yani ne almalıyım
Çeyiz işlerinden pek anlamıyorum. Sadece seçtiğin modele yorum yapayım, çok zarif duruyorlar güle güle kullan. Normalde de yeşile ayrı bir sevgim var sadece gold detayı keşke gümüş olsaymış dedim
Bardak ve çatal kaşık dahil değil 😄😄 gold yok yani
O zaman süper-miş
Daha alacağın çok şey var ama bir ucundan tutmuşsun çok iyi. Fiyatlar gün gün artıyor bir yerden başlaman iyi olmuş.
Takıma bayıldım, gülerek kullan, ağız tadıyla.
Ayy teşekkür ederim
Fiyatı uygun görseli de güzel görünüyor hayırlı olsun.
Teşekkür ederimm 😊😊 de kızlar diye girdim paylaşıma bi tane kız yazmadı. Bu nasıl iş da
Bulalım ya
Bende kahvaltı takimi almayı düşünüyordum etrafımdaki herkes kahvaltı takımı gereksiz diyip diyip vazgeçirdiler
Gereksizse neye koycan zeytini. Kalite yaşamımda olmalı. Sen de değersin al. Yarın pişman olduğunda onlar sorumluluk almaz
Parazit asjdasdj tabak çanak perde falandır heralde
Çok zarif bir kahvaltı seti
İyi günlerde kullan
Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hayslindeki çeyizi tamamlarsın 👍
Tencere süpürge yemek takımı çatal bıçak kaşık takımı başka bacima diyim... Bunlar en başta gelenler.
Çatal bıçak için nereyi tercih edeyim aldım iade ettim paslı geldi resmen
Tamam öyle yapayım. Şey soracağın böyle full paket olanları mı taksit taksit alsam. Yoksa parça parça mı alsam
Hangisi daha karlı ve kullanışlı sence
Hm tamam bu yoruma güveniyorum buna göre alacağım
Eösan en iyilerinden sanırım zaten ne kadara aldın
Oha şimdi kesin bini geçmiştir..
Tamam her şeyi karacadan bakmaya çalışayım. Almadan önce bunları tekrar okurum. Hayat kurtardın teşekkür ederimmm❤️
Hm tamam
Ayda 300 ayırırsan 10 yıla falan evlenirsin 😄
Napayım canım 😄😄 gerisini de beni alan tamamlasın
Mantıklı 😁
300 ayırabiliyorken 600e nasıl aldın. Neyse kaşık çatal seti alabilirsin tencereler pahalı bardaklar alabilirsin
300 e gördüm aynını trendyolda ağla şimdi 😂
Yalannnnnn yalancısın 😥
Oy holö çoyüzmö koldu
😏😒😄😄
Sade, zarif ve güzel. İyi günlerde kullan
Hayırlı olsun
Takılma ya çeyiz falan olduğu kadar
Cok guzel, gule gule kullan
Damat şanslı
Öyle ya
Çok pahalı be
Yok da niye pahalı olsun 😥 değil ki ucuz ki
Ay çok uygun bayıldım link var mı
Trendyol da çok farklı renkleri ve daha uygunları da var
Link paylaşmadı izin vermiyor trendyol a kahvaltı takımız yaz gelir
aaaaa aaaaa aaa aaa aa a
Çeyiz mi kaldi? Hangi devirde yaşıyoruz?
Ciddi misin? Uyarım rağmen mi?
Kız alta yazdım ya böyle deyip hevesimi kırmayın diye. Hem de cümlenin aynısını yazdım.
Tabak çatal kaşık bardak
Bornoz takımı,
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Hayırlısı olsun
Hayırlı olsun
Makine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?