Bence daha mantıklı. Çünkü her şeyin modası geçiyor. Elde birikmiş olması daha mantıklı geliyor.

Bence daha mantıklı. Çünkü her şeyin modası geçiyor. Elde birikmiş olması daha mantıklı geliyor.

Çeyiz almak yerine gram altın almanın olumlu ve olumsuz yanları olabilir.
Altın, genellikle değerini koruyan ve zamanla artabilen bir yatırım aracıdır. Altın, nakit paraya çevrilebilir ve acil durumlarda kullanılabilir. Altın almak, çeyiz almakla karşılaştırıldığında daha az yer kaplar. Altın fiyatları dalgalanabilir ve beklenmedik bir düşüş yaşayabilir. Altın çalınabilir veya kaybolabilir. Çeyiz eşyaları, evlilik hazırlığı sırasında hemen kullanılabilecek pratik eşyalardır.
Bu evlilik yapacak olan kişilerin ortak vereceği bir karar
Elbette katılıyorum.
☺️☺️
Peki sen olsan ne yapardın
Ben olsaydım ihtiyaç kadar çeyiz gerisini altın yapardım çünkü ben gereksiz çeyize karşıyım israf olmayacak kadar olsun
Ben de altın yapıp kenara koyma taraftarıyım
Kesinlikle katılıyorum annemde öyle yapar
Anneler hep yatırımcı olur
Ne yapsın anneler hep düşünür canım annem 🥺
Cevap
7Cevap
Evet çok mantıklı tabi ki de
Daha mantıklı tabii ki. Zamanında almak varken neden zamanından önce alınsın?
Elbette öyle
Ben bu surecte altina sicak bakiyorum. Neden? Cunku altin yerine ceyiz yapayim desen bir yere depolaman gerekir, ayrica kiraciysan tasinma sirasinda hassr gorebilirler. Hele zaten yemek takimi vs sikinti. Onun yerine altin biriktitip 8-10 ay sonra zaten alinacak ne varsa alman daha kolay olur.
Aşırı zekice
Kesme 24 ayar al - sat makas aralığı en düşük altındır
Evet mantıklı. Evlilik tarihi belli olunca, bozdurur, bozdurur çeyizlik alırsın
Aklı olan öyle yapar
Evlenmek kadar saçma bir şey yok altına yatır
koy kenara parayı lazım olunca gerekeni al
mantıklı
mantıklı
Evet mantıklı 🙃
mantıklı gibi
Evet
Eşyalar daha pahalı