Rica ederim. Bir de bence sürekli değişen modayı ve zevkleri düşününce bir şeyler alıp kenara koyma zamanı geçti artık. Hatta buna gelişen teknolojileri de eklemek gerek. En iyisi imkan olduğu ölçüde birikim/yatırım yapmak. Zamanı gelince de ihtiyaçlara göre bir şeyler almak.
@BeyazMamba kesinlikle öyle çoktan zamanı geçti. Zaman birikim zamanı. Her şeyin fiyatı devamlı artıyor. Yıllar sonra kullanacağımız şey için şimdi para verirsek yıllar sonra verdiğimiz paranın da, aldığımız eşyanın da gözümüzde değeri kalmayacak. Zamanı gelince alışveriş yapmak da, aldıklarımızı kullanmak da yeni olduğu için hem daha zevkli olur, hem aldıklarımız işe yaramış olur. Kenarda beklemez. Yıllar sonra kullanacağım bir şeyi kenarda bekletmek bana çok saçma geliyor be o eşya durdukça beni rahatsız ediyor. Henüz kullanmayacağımız şeye para vermek müsriflik bana göre. Katılıyorum. Her şey devamlı geliştiğinden ve değiştiğinden dolayı eşya biriktirmek mantıksız.
@gece__melegi Doğru. Ayrıca bunun bir de üst versiyonu var. Oğluna, kızına çeyiz yapan anneler... Senin de söylediğin gibi zaman içinde demode olan bu türden bazı eşyaları, müstakbel gelin veya damat beğenmeyince, kalbi kırılan insanlar bile biliyorum ben. En güzeli biriktirebildiğin kadar para biriktir. Altın al. Döviz al. Zamanı gelince de istediğini al. :-)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alanları vardır
Çeyiz yapmıyorum. Almam gerekenleri evlenince alacağım. Dereyi görmeden paçaları sıvamak saçma.
Bende öyle düşünüyorum ama alırsam ilk alacağım seylerden😂
İşte görüş budur.
@BeyazMamba sağ ol
Rica ederim.
Bir de bence sürekli değişen modayı ve zevkleri düşününce bir şeyler alıp kenara koyma zamanı geçti artık. Hatta buna gelişen teknolojileri de eklemek gerek.
En iyisi imkan olduğu ölçüde birikim/yatırım yapmak. Zamanı gelince de ihtiyaçlara göre bir şeyler almak.
@BeyazMamba kesinlikle öyle çoktan zamanı geçti. Zaman birikim zamanı. Her şeyin fiyatı devamlı artıyor. Yıllar sonra kullanacağımız şey için şimdi para verirsek yıllar sonra verdiğimiz paranın da, aldığımız eşyanın da gözümüzde değeri kalmayacak. Zamanı gelince alışveriş yapmak da, aldıklarımızı kullanmak da yeni olduğu için hem daha zevkli olur, hem aldıklarımız işe yaramış olur. Kenarda beklemez. Yıllar sonra kullanacağım bir şeyi kenarda bekletmek bana çok saçma geliyor be o eşya durdukça beni rahatsız ediyor. Henüz kullanmayacağımız şeye para vermek müsriflik bana göre. Katılıyorum. Her şey devamlı geliştiğinden ve değiştiğinden dolayı eşya biriktirmek mantıksız.
@gece__melegi Doğru.
Ayrıca bunun bir de üst versiyonu var. Oğluna, kızına çeyiz yapan anneler... Senin de söylediğin gibi zaman içinde demode olan bu türden bazı eşyaları, müstakbel gelin veya damat beğenmeyince, kalbi kırılan insanlar bile biliyorum ben.
En güzeli biriktirebildiğin kadar para biriktir. Altın al. Döviz al. Zamanı gelince de istediğini al. :-)
@BeyazMamba evet, ben de biliyorum o insanları. Gelinlerini nankör bile ilan ediyolar. En iyisi para biriktirip zamanın da istediğini almak.
Çeyiz, kız isteme, kız alma verme bunların hepsi vasat gelenekler. Çeyizim yok evleneceğim adamla ortak hesap açıp para biriktirip birlikte alacağız
Çeyize gerek yok bunlardan bi sürü var bende 😅
Ne güzel yaa
Almayan da ne bileyim😅😅😂😂
Dimi hiç😂
Yaniii, artık braler bir yana dursun, ipli tanga bile koymalari gerek😅
Ay o çok rahatsız edici ya
Bazı kadınlar, kendi üzerlerinde görünce kendine bile aziyor ama onlarla😅
doğru😂😂😂
Sohbet etmek gerek bak😂
Yakısırsa al
Aaa tabi ki yakısır bu da laf mı
Bakiyim