Alışveriş & Hediyeler Çamaşır, bulaşıkla aranız nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Nefret eden bir ben değilimdir herhalde. Hadi hep beraber gömelim sjsjsjs Çamaşır, bulaşıkla aranız nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. benim aram kötü 1 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Erkek kardeş dedikleri canlı ne için var ben oturup uzatıyorum bacaklarımı o yıkıyor çamaşır bulanşık 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benimkisi bu sıralae biraz agresif djdjd Yorumla encokbensorarım +1 yıl Aşk acısı çekiyorsa ya da tipik erkek bunalım çağındaysa normal ama biz ablaların elinden kaçamazlar agresiflikleriylee :D Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İyi valla geçen gün kafa attım bugün özür diledim Çamaşırlarımdan 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Saruman evde boş durmasın babası çalışırken iki makine çamaşır yıkasın🤨 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl O anca poposunu devirir yatar ahd Yorumla Soran +1 yıl Kime çekti bu çuçuk yia sjsjs Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl bulaşıktan nefret ederim bulaşık çıkmasın diye yemek yemeyebilirim 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Bulaşık yıkamayı severim de çamaşır işi bana uzun geliyor ya dkfkkdkd 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl cam silmek ve ütü yapmak harici her türlü ev işini bayılarak yaparım 1 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Nefret ediyorum ama zorda kalınca mecbur yıkıyorum 😒😒😒 1 0 Yorumla
imranaksoyy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yeri geliyor bardak tabak felan yıkamak zorunda kalıyorum cok kotu bişi 1 0 Yorumla
jjiiggoolloo Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl ya gerçekten can sıkan bir durum zor allahkolaylık versin pratik yollarını bulmaya çalış 1 0 Yorumla
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Hiç sevmem yaaaa ama mecbur bazen makine dolmadigi için elimde yıkıyorum 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Çamaşır işini makina kurutmayı kurutma makinası hallediyor bende günlükleri katlayıp dolabıma yerleştiriyorum, bulaşık işim ise bir tabak, bir tencere, birer çatal kaşık, elimde yıkıyorum 0 0 Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bulasik neyse de camasir ilallah dedirtiyor yika as topla ütüle katla kaldır ohooo sonu gelmicek mis gibi 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl bulaşığı severim ama çamaşır hiç bana göre değil 0 0 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Bulaşıkla aram kötü. Günde yıkadığım hepi topu 3-4 kez bardak yıkamak oluyor. Fbdb 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Harika pislense de yıkasam diye çamurlarda zıplayarak gidiyorum eve 0 0 Yorumla
Kanma Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 66% +1 yıl Bizim alanımız olmadığı için pas geciyorum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimin alanı Yorumla Kanma +1 yıl Konunun kahramanı sizsiniz tabi. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendin yaşayınca hiçbir şey zor gelmiyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tek yaşarken de nefret ediyordum Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ayyy bulasiktan nefret ederiiiiğmm. 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bulasikla aram kötü ama camasirla iyi 😄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
benim aram kötü
Erkek kardeş dedikleri canlı ne için var ben oturup uzatıyorum bacaklarımı o yıkıyor çamaşır bulanşık
Benimkisi bu sıralae biraz agresif djdjd
Aşk acısı çekiyorsa ya da tipik erkek bunalım çağındaysa normal ama biz ablaların elinden kaçamazlar agresiflikleriylee :D
İyi valla geçen gün kafa attım bugün özür diledim Çamaşırlarımdan
Saruman evde boş durmasın babası çalışırken iki makine çamaşır yıkasın🤨
O anca poposunu devirir yatar ahd
Kime çekti bu çuçuk yia sjsjs
bulaşıktan nefret ederim bulaşık çıkmasın diye yemek yemeyebilirim
Bulaşık yıkamayı severim de çamaşır işi bana uzun geliyor ya dkfkkdkd
cam silmek ve ütü yapmak harici her türlü ev işini bayılarak yaparım
Nefret ediyorum ama zorda kalınca mecbur yıkıyorum 😒😒😒
yeri geliyor bardak tabak felan yıkamak zorunda kalıyorum cok kotu bişi
ya gerçekten can sıkan bir durum zor allahkolaylık versin pratik yollarını bulmaya çalış
Hiç sevmem yaaaa ama mecbur bazen makine dolmadigi için elimde yıkıyorum
Çamaşır işini makina kurutmayı kurutma makinası hallediyor bende günlükleri katlayıp dolabıma yerleştiriyorum, bulaşık işim ise bir tabak, bir tencere, birer çatal kaşık, elimde yıkıyorum
Bulasik neyse de camasir ilallah dedirtiyor yika as topla ütüle katla kaldır ohooo sonu gelmicek mis gibi
bulaşığı severim ama çamaşır hiç bana göre değil
Bulaşıkla aram kötü. Günde yıkadığım hepi topu 3-4 kez bardak yıkamak oluyor. Fbdb
Harika pislense de yıkasam diye çamurlarda zıplayarak gidiyorum eve
Bizim alanımız olmadığı için pas geciyorum.
Kimin alanı
Konunun kahramanı sizsiniz tabi.
Kendin yaşayınca hiçbir şey zor gelmiyor
Tek yaşarken de nefret ediyordum
sevmem bende uğraşmayı
Ayyy bulasiktan nefret ederiiiiğmm.
Perde asma dışında her şeye okeyim
çamaşır yıkarım, bulaşık yıkarım
Valla ben de sevmiyorum 😼😄
Bulasikla aram kötü ama camasirla iyi 😄
Başarılıyım ama kşmse bilmez 🤫
Ev işlerini severek yapıyorum.