Gel gelelim en merak ettiğim soruya.. Evleneceğiniz kişinin çeyizinde neler olmalı? Mümkünse her şey olsun diyorum ben. 😂

Gel gelelim en merak ettiğim soruya.. Evleneceğiniz kişinin çeyizinde neler olmalı? Mümkünse her şey olsun diyorum ben. 😂
Sağlıklı ; benimle huzurlu mutlu olsun , yanımda güvende hissetsin bir de Sadece kendisi olsun yeter benim için... başka hiç bir şey istemem. Hepsini yaparız alırız hiç sorun değil. Önüme dünyaları dökecek beyaz eşya mobilyacı var cevremde
Evleneceğiniz kişinin çeyizinde olması gerekenler, sizin ve eşinizin ihtiyaç ve tercihlerine göre değişebilir. Ancak genel olarak bir çeyizde bulunması gereken bazı temel eşyalar şunlardır: Ev tekstili: Nevresim takımları, pike takımları, battaniyeler, uyku setleri, günlük ve misafirler için masa örtüleri, bornoz takımı, el ve banyo havluları, yedek yastık ve yorgan gibi eşyalar. Mutfak eşyaları: Misafir yemek takımı ve çatal-bıçak-kaşık takımı, günlük kullanım yemek takımı ve çatal-bıçak-kaşık takımı, teflon ve çelik tencere seti, çay bardağı takımı, kahvaltılık takımı, su, içki vb. bardak takımları, tava seti, kahve takımı gibi eşyalar. Mobilya ve aksesuarlar: Mutfak masası ve sandalyesi, halı veya kilim, mutfak önlüğü, perde, sünger ve sabunluk, sofra ve servis takımları, çatal bıçak seti, misafir ve günlük yemek takımları, kahve makinesi, elektrikli süpürge, saç kurutma makinesi, ütü, su ısıtıcısı, tost makinesi, mikser, bulaşık makinesi gibi eşyalar.
Bu eşyalara ek olarak, kişisel bakım ürünleri, giyim eşyaları, ev dekorasyonu ürünleri gibi eşyalar da çeyize dahil edilebilir.
Cevap
34Cevap
Çatal bıçak takımı kesinlikle olmalı gadası
Saçma cevapların aksine tabak seti çatal bıcak seti tencere vs nevresiminden bornozuna kadar gerekli
Teşekkür ederim
Akıl, vicdan, irade, saygı, çalışkanlık, merhamet gibi çeyizlere çok önem veriyorum.
👍🏻
Düşüneyim 🤔 bence ketil olabilir şu termos olabilir sonra tabak, barsak, havlu, papik, lif, battaniye, yorgan kılıfı, pike, çaydanlık, sofra 😅 bunlar olabilir aklıma bunlar geldi
Erkek arkadaşımın blenderı bile varmış ama kiwi marka 😃 Muhtemelen daha kaliteli bir marka ürün alırım ama 😃
En önemlisi çeyizi in içine iyi bir kişilik koysun yeterli.
Hiç bir şey olmasa da olur. Ben istediği şeyi alırım. Yeter ki bana daima sadık olsun.
Abartılı Çeyiz görgüsüz insanların işi olduğunu düşünüyorum.
Çeyizi olan birisi ile hayat arkadaşlığı yapacağımı düşünmüyorum.
Hiç bisey olmasın ben kendim alırım yeterki kendi gelsin
Kimler mütevazi ve asil cümleler kurmuş bakmaya geldim
Su goruntu ruhumu daraltti. Simdiden asla fazla esya istemiyorum. Az öz. Evlenecegim kisi de esya depolayan biri olmaz umarim.
😊
Mavi don fanila, içlik, patik seccade takke felan 😂😂😂
askere mi gidecekler :D
Ahahaha ne bileyim yaa bohçaya falan hep bunları koyuyolar ama🤔😂 harbi çok saçma ya😂
Mavi donun var mı sahnesi geldi aklıma ajsjs
Kitaplar olsun, kitaplarla dolduralım evimizi, karşılıklı kitaplar okuyalım birbirimize
Zeka, karakter, merhamet, sevgi, saygı. Bunları almak kolay değil ama diğerleri çok kolay
Hicbisi olmasın hayal kursam oda yarıda kalir bozulur ya da hevesim kursağımda kalır aman
Bana olan sevgisi bana olan saygısı benimle olan kocaman yüreği oldun isterdim gerisi kolaydı
Bilmem hiç düşünmedim öyle bir şey ayrıca daha benim kendi çeyizim bile Yokken bir de karşı tarafın çeyizinde neler olmalı diye düşünmem abes olur jddjjd
Gunlük kullanım için kişisel eşyaları olsun yeter evimde zaten hersey var
Çeyiz adetine gerek duymuyorum. Adet ve geleneklere inanan biri değilim.
Olmasin ceyizi falan iy he tabi illa ceyizim olsun diyorsa bir Dyson falan alsin ceyizine
Güzel ahlak ve karakter yeterli.
Mğthiş
Vaov
Renkli renkli donları olsun ajsjs
Defter tükenmez kalem
Ceyizde alınan çoğu şey gerekli
Nevresim takımı mutfak aletleri bir sürü şey lazım
Hiç bi şey o kişi gelsin çeyiz benden 😉
Herkesite ne olması gerekiyorsa onlar
Bulaşık süngeri, elektiriki süpürge yeterli
En çok kendine lazım olan şeyler
Ugrasmasin beraber aliriz..
Ağda bandı , kalemtraş , çikolata
Edebi ve ahlakı yeterli benim için
Dyson dik süpürgenin en son modeli olsun 😂
Bencede bir ben eksik olayım her şey olsun
Dimi kiz 😂
Aynen ya
Ibani dolu olsun yeter
Takıldığım bir şey değil
kübra abdullah çeyizi sağlammış😀
Kelepçe, kırbaç , titreşimli vibratör vs vs
Hiç birşeye gerek yok
Amannnn ne gerek var düşünmeye evlenmeyin bitsin
Ajsjdj
Çeyize gerek yok.
* Ceyize
evlilik düşünmüyorum
hiçbir şey olmasın
Kwndisi olsun yeter
strapon
@eyşantezcanatay dur yapma 😄
Niyetin ne senin😂
@mertyhakan kocamı s*kmek
Ajajdjdjf prezervtif de takcan mı? Ya da ne tip strapon seviyosun?
Ķülçe altın
Kendisi olsun , kendini bana saklasın yeter
İnsanlığı olsun yeter
Sevgi saygı merhamet
Neler olmamalı ki
Ewlenip ne yapcan
Kitap olabilir
Ceyiz sacma
Kendi olsun
Tencere tava işte:)
Edebi yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?