Yaşam kalitenizi yükseltmek için ne yapmayı plânlıyorsunuz aileden mal mülk kalmadıkça zormu acaba
2 ay
Şu ekonomide evlenmek için ne kadar para gerekir?

Yaşam kalitenizi yükseltmek için ne yapmayı plânlıyorsunuz aileden mal mülk kalmadıkça zormu acaba
Tam ne kadar yeterli olur bilmiyorum. Ama bir soru görmüştüm ilk kez evleneceklere bir miktar yardım yapılıyormuş. Bu yüzden çok da endişelenmeye gerek yok bence
Cevap
7Cevap
Kuzenim evlendi 1+1 ev kiraladılar 7 bin tl kira 20 bin tl depozito. En ucuz mobilyaları seçti yatak odası ve salon sadece başka odası yok zaten 100 bin tl tuttu. Mobilyalar aşırı pahalanmış. Kız zaten kendi çeyizini yapıyor aylardır tost makinesinden tencerelere çaydanlığına çarşaf bornoz takımına kadar 90 bin tl tutmuş. Düğün yapmadılar sadece nikah ve evden gelin alma oldu. Kız melek gibi hiç altın istemedi. Kimse bu devirde bu kadar masrafsız olmaz altındı düğündü mobilyaydı 600 bin tl tutar bu devirde
Kuzenin erkek olan mıydı?
Evet
Bu zamanda böyle bir kız bulmak imkansıza yakın sanırım. Umarım kıymetini bilir. Mutlu olsunlar.
Kuzenim iyi de kız kardeşleri ve annesi çektirmeye başladılar kıza kaynanalık yapıyorlar ilk haftadan
Aklı olan evini düzer gider bi nikahla evlenir bugün zaten bir evi tepeden tırnağa düzmek en uygun yoluyla 150~200bin
Düğün müğün karıştırsan 500~600 bin rahat gider
En az bir 500 bin lira gidiyor bir evlilik için bu devirde evlenmek gerçekten de zor belirli bir malın mülkün olmadığı sürece
Bu sene çevremde 4 tane düğün oldu her biri için ortalama olarak 500 bin TL civarında masraf yapılmış.
500 bin tl gider sanırım, ama tüm saçmalıkları adetleri, kız tarafının gösteriş hastalığını saymazsanız ev dizer oturursunuz 100 bin tl ye
Evlenmek mi istiyorsun yoksa yaşam kaliteni mi yükseltmek istiyorsun?
Hangi ekonomi? Eğer maksat evlilikse iki tabak bir çekyat yeterlidir.
Hemde çok zor tarlayı satılığa koydum onu bekliyorum 😃😃
😃😃
Evlenmek imkansiz ayrica bide sonrası var...
Yas 36 benim maalesef bu ülkenin en kötü dönemine denk geldik
Hakkaten ya enflasyon yüzünden evlenemiyoruz.. işsizlik sorunu var zaten işsizim 32 yaşında iki tane önlisans okuyorum.
Evlenmek için para gerekmez. Gider nikah dairesinde halledersin. Ev döşemek için para gerekiyor. Ha bir de kadın isterse düğün.
Evlenmeye 700 800k para lazım
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
En İyi Cevap