Alışveriş & Hediyeler Yeni gelin sunumları için çeyizinizde birkaç parça eklemeyi düşünüyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Çeyizinizde yeni gelinlik zamanını kurtaracak parçalar var mı? Yeni gelin sunumları için çeyizinizde birkaç parça eklemeyi düşünüyor musunuz? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kahve fincanı olabilir 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeni gelin olacaklar veya gelin olmayı düşünenler düşünsün. Ben bu aralar Sezen Aksu gibi "Uzak benden aşk, uzak artık." diyorum. 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden ki aşk güzeldir _Güneş____00 +1 yıl Göreceli bir kavram Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğru
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl öğk içimden geçen kusma isteği böyle şeylerde 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Güldüm 🤣🤣
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Ben bu tür şeyleri fazla abartılı buluyorum. Yine de gençler bilir. Zevk onlara kalmış. 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bardak, fincan filan olabilir, sade şeylerin modası hiç geçmez 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Ooo düşünceli gelinimiz 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Direkt yeni bir gelin ekleme fikrim var 😂 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yavaş olalım bu hız hız değil :) Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yavaş takılıyorum zaten guzelbahtlı 😂 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yüz görümlüğü var bende. 20 yıldır saklıyorum. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bildiğim kadınlarda olur Yorumla LostThrones +1 yıl Kadın erkeğe mi takıyor? Bildiğin? Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bilemedim ekleyebilirsin güzel olur. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kahve fincanı olabilir
Yeni gelin olacaklar veya gelin olmayı düşünenler düşünsün. Ben bu aralar Sezen Aksu gibi "Uzak benden aşk, uzak artık." diyorum.
Neden ki aşk güzeldir
Göreceli bir kavram
Doğru
öğk içimden geçen kusma isteği böyle şeylerde
Güldüm 🤣🤣
Ben bu tür şeyleri fazla abartılı buluyorum. Yine de gençler bilir. Zevk onlara kalmış.
Bardak, fincan filan olabilir, sade şeylerin modası hiç geçmez
Ooo düşünceli gelinimiz
🤣🤣
Direkt yeni bir gelin ekleme fikrim var 😂
Yavaş olalım bu hız hız değil :)
Yavaş takılıyorum zaten guzelbahtlı 😂
Yüz görümlüğü var bende. 20 yıldır saklıyorum.
Bildiğim kadınlarda olur
Kadın erkeğe mi takıyor? Bildiğin?
Gelin olmayacağımdan sorun yok
Bilemedim ekleyebilirsin güzel olur.
Yeni damat sunumları olursa belki
çeyiz düzmüyorum
hayır
Ceyizim yok
Kahve fincanı sadece