Of sanane maaşım olur o güne aylık 30bin istediğimi alırım e babamda varlıklı😂 ayrıca erkek arkadaşım var ama hiç öyle heveslerim yok şimdiden burada görüyoruz 18 yaşında evlenmek için ölenleri...
Yok almam gerekmiyor babamın evi 4 katlı evlenene kadar ailemleyim 😂son model ev ve güzel bir yaşantımız var. İngilizce öğretmeni 2. sınıfım okulu bitirince yurt dışına gideceğim hiç öyle çeyiz meyiz boş şeylerle uğraşamam burada tabak çanak dolu hepsi english home'dan hepsini beraber seçtik ve mümkünse bir süre böyle şeylerle uğraşmayayım😃
4mk evlendikten sonra diyoruz sen ne anlamaz bi seymissin. Hepimizin durumu iyi sukur de ne bu gosteris meraki, maddi hicbi sey soylemedim. Ayrica 30 bini iyi bi miktar sanman, english home'u iyi bi marka sanman cok komik
Hepimizin durumu mu iyi 😂 30 bin bana göre iyi bir rakam öğretmenim ve bana kişisel olarak yeter. Ben çok mutluyum kendi hayatımdan ve evleneceğim insanla beraber alırım önceden hazırlık yapmak çok saçma asıl sen ne anlamaz şeymişsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Şu 2. bardakları nerede görsem aklıma Süheyl ve Behzat uygur kardeşlerin eğlence programı geliyor sjsjsk 2. Bence
Bunlar minik kahve yanı bardağıysa 2. model güzel. Normal boy kadehse ikisini de beğenmedim :)
Yüksek olanlar kullanışlı değil kısa küt olanı almanı tavsiye ederim.
Bne ikisini de beğenmedim ya şişman duruyor
Hiçbiri ama illa bu olacaksa üsttteki. Alttakinin bacağı çok kalın
Çeyiz mi kaldı ablacım, çeyiz alacağıma doya doya kıyafet alırım çeyiz gibi heveslerim asla yok.
Evde kagit bardakla mi icicen. Evlenmesen de mutfak esyasi alacaksin illa. Caz yapma
Of sanane maaşım olur o güne aylık 30bin istediğimi alırım e babamda varlıklı😂 ayrıca erkek arkadaşım var ama hiç öyle heveslerim yok şimdiden burada görüyoruz 18 yaşında evlenmek için ölenleri...
Al zaten alman gerekiyor. Kiz da istedigini aliyor ne laf ediyorsun. Kiz 18 mi de evlenme heveslisi gibi muamele ediyosun ergen gibi
Yok almam gerekmiyor babamın evi 4 katlı evlenene kadar ailemleyim 😂son model ev ve güzel bir yaşantımız var. İngilizce öğretmeni 2. sınıfım okulu bitirince yurt dışına gideceğim hiç öyle çeyiz meyiz boş şeylerle uğraşamam burada tabak çanak dolu hepsi english home'dan hepsini beraber seçtik ve mümkünse bir süre böyle şeylerle uğraşmayayım😃
4mk evlendikten sonra diyoruz sen ne anlamaz bi seymissin. Hepimizin durumu iyi sukur de ne bu gosteris meraki, maddi hicbi sey soylemedim. Ayrica 30 bini iyi bi miktar sanman, english home'u iyi bi marka sanman cok komik
Hepimizin durumu mu iyi 😂 30 bin bana göre iyi bir rakam öğretmenim ve bana kişisel olarak yeter. Ben çok mutluyum kendi hayatımdan ve evleneceğim insanla beraber alırım önceden hazırlık yapmak çok saçma asıl sen ne anlamaz şeymişsin
"
Kırlariçindebikız
1 sa
Evde kagit bardakla mi icicen. Evlenmesen de mutfak esyasi alacaksin illa. Caz yapma
Şimdide evlendikten sonra diyorsun karar ver 😂😂
Belli ki zoruna gitti istediğim gibi övünürüm herşeyimle hadi bay 😂😂😂😂😂
He son olarakta çeyiz ne demek araştır, yaşın 27 olmuş ama akıl yaşın 17 belli ki abla😂😂😂
Üstteki yani ilki daha güzel herkes de öyle yazmış zaten
1. Daha sade 2. Daha klasik normal ama tabiki sizin içinize hangisi siniyorsa onu almanızı öneririm :)
İkisi de çok güzel ama 1. Yi daha çok beğendik (arkadaşlarımla ortak karar)
@niiuuusaaa beni de ekle o karara aynı fikirdeyim
Ben bu tip bardakları sevmiyorum. Ama kahve yanına alıyorsan 1. Iyi
1. Daha hoş duruyor hem fazla büyük değil hemde hoş işte xkmskxkx
Alkol bardagi olarak kullanıyorsan ikinci mesrubat icinse bir
Kullanmayacaksan alma
Ikiside ayni değil mi
1. daha hoş gözüküyor.
Üstteki bardak takımı daha güzel
Aynı şeyi yaşadım ve ikisinide aldım😅
Çeyiz işi tam bir saçmalık
Bunları alma boş alkol. Mu iccen içinde şarap mi
Ben bile kararsız kaldım sizi düşünemiyorum