Alışveriş & Hediyeler Maaş kartı olan bir kadının çeyizi olmasa da olur mu? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Maaş kartı büyüktür çeyizden diyebilir miyiz?#çeyiz#profilo Maaş kartı olan bir kadının çeyizi olmasa da olur mu? Cevapla Maaş Soruları Kadın Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence kendi seçimidir. isterse tabi ki de çeyizi olur istemiyorsa olmaz. zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kadının maaş kartı beni ilgilendirmiyor. Çeyizi de ilgilendirmiyor gerçi. Benim hayat standartlarım belli. Ayak uydurabiliyorsa gelir. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hep beraber geliyoruz bi' sn Yorumla Saddov +1 yıl Ben Sultan Sülüman değilim herkesi kabul edemrm. Yorumla
redork Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Çeyiz meyiz kafasında biriyle bir şey düşünemem kart kafasında olanla da düşünemem bu tipler bana uygun değil. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne güzel Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Maaş kartı olsun yeter. Nefes almasından da iyidir. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Insanligi lazim.. maas karti onemli degil benim icin.. Ceyiz emek isidir satin alinmaz. 1 0 Yorumla
ahmetttt58 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bence bir kadının çeyizi huyunun güzel olması ve ona değecek bir erkeğin ruhuna dokunması 1 0 Yorumla
Ocs06 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ortalama Fayda> Marjinal Fayda oldupu için büyüktür 👍 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kadının sırtını dayadığı bir güvencedir maaş kartı !! Çalışmak önemli 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet diyebiliriz çeyiz dediğin parayla bir günde hazırlanır dert değil 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Çeyiz konusu gelenekle alakalı. Geleneksel bir insanın milyar doları olsa yine aynı olacaktır 1 0 Yorumla
seyyahmen Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 57% +1 yıl Olmazsada olur 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hepsi olmazsa da mı olur Yorumla seyyahmen +1 yıl Olmazsada olur Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çeyiz çok saçma bi tane bile ceyizim yok 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Belki de en doğrusu Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Süper emeklilik gibi. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Elbette sürekli gelir Yorumla guapomorena +1 yıl :) Yorumla
metehanyıldırım Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Bence bir kadının çeyizi meslek sahibi olup parasının olması 1 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Huzur olsun çeyizde olmasın kartda. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. olur bence yani bu kişinin kararınada kalmış bişey 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence kendi seçimidir. isterse tabi ki de çeyizi olur istemiyorsa olmaz. zorunluluk olduğunu düşünmüyorum.
Kadının maaş kartı beni ilgilendirmiyor. Çeyizi de ilgilendirmiyor gerçi. Benim hayat standartlarım belli. Ayak uydurabiliyorsa gelir.
Hep beraber geliyoruz bi' sn
Ben Sultan Sülüman değilim herkesi kabul edemrm.
Çeyiz meyiz kafasında biriyle bir şey düşünemem kart kafasında olanla da düşünemem bu tipler bana uygun değil.
Ne güzel
Maaş kartı olsun yeter. Nefes almasından da iyidir.
🤣🤣
Insanligi lazim.. maas karti onemli degil benim icin.. Ceyiz emek isidir satin alinmaz.
Bence bir kadının çeyizi huyunun güzel olması ve ona değecek bir erkeğin ruhuna dokunması
Ortalama Fayda> Marjinal Fayda oldupu için büyüktür 👍
Kadının sırtını dayadığı bir güvencedir maaş kartı !! Çalışmak önemli
Evet diyebiliriz çeyiz dediğin parayla bir günde hazırlanır dert değil
Çeyiz konusu gelenekle alakalı. Geleneksel bir insanın milyar doları olsa yine aynı olacaktır
Olmazsada olur
Hepsi olmazsa da mı olur
Olmazsada olur
Çeyiz çok saçma bi tane bile ceyizim yok
Belki de en doğrusu
Süper emeklilik gibi.
Elbette sürekli gelir
:)
Bence bir kadının çeyizi meslek sahibi olup parasının olması
Huzur olsun çeyizde olmasın kartda.
olur bence yani bu kişinin kararınada kalmış bişey
olur tabi en makbulü.