Alışveriş & Hediyeler Damat bohçasına neler konulur? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çeyiz time 😁Her şeyi son dakika almak zorunda mıyız bir de, öncesinde neler alınabilir (daha ortada damat bile yokken mesela😂) Güncellemeler+1 yıl Güncel Damat bohçasına neler konulur? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ahhh bu kezbanlar... 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakasi var? Karşı taraf istiyor bunu, kadınlar da yapıyor Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Lan git şuradan derdini gününüz evlilik. Başka bir şey bilmez mısınız siz yaa Yorumla Soran +1 yıl Sen defol git. Zorla mi cevap yazdiriyorlar Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Dedi kezban. Haklısın tabi boş beleş şığ bir kezbana neden yazdım ki. Bende kabahat Yorumla Soran +1 yıl Saygısız. Senin de ne olduğunu herkes okuyup görecek burada. 🤮😉 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Aman çok da fifi... Ben gayet gurur duyarım isteyen okusun. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kondom 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Komik mi Cevap sahibi +1 yıl Yooo cevap verdim o kadar Soran +1 yıl Tamam sen kayinvalidene elden verirsin o zaman 😂 Cevap sahibi +1 yıl Evlenme hayalleri kurmuyorumdjdjdj Soran +1 yıl 😇😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abla kendini koy ver 😁
Ahhh bu kezbanlar...
Ne alakasi var? Karşı taraf istiyor bunu, kadınlar da yapıyor
Lan git şuradan derdini gününüz evlilik. Başka bir şey bilmez mısınız siz yaa
Sen defol git. Zorla mi cevap yazdiriyorlar
Dedi kezban. Haklısın tabi boş beleş şığ bir kezbana neden yazdım ki. Bende kabahat
Saygısız. Senin de ne olduğunu herkes okuyup görecek burada. 🤮😉
Aman çok da fifi... Ben gayet gurur duyarım isteyen okusun.
Kondom
Komik mi
Yooo cevap verdim o kadar
Tamam sen kayinvalidene elden verirsin o zaman 😂
Evlenme hayalleri kurmuyorumdjdjdj
😇😇