Herkesin kendine göre bir planlaması vardır. Ben mesela öncelikle küçük şeylerden başladım ki evde fazla yer kaplamasın. Peki ya siz, çeyiz alışverişi yaparken öncelik sıralamanızı neye göre belirliyorsunuz?

Herkesin kendine göre bir planlaması vardır. Ben mesela öncelikle küçük şeylerden başladım ki evde fazla yer kaplamasın. Peki ya siz, çeyiz alışverişi yaparken öncelik sıralamanızı neye göre belirliyorsunuz?

İlk olarak, temel ihtiyaçları belirlemek önemlidir. Bu, yatak takımı, havlu, nevresim, yemek takımı, tencere-tava gibi günlük yaşamda kullanılan temel eşyaları içerir. Evdeki dekorasyon stilini ve tercih edilen renk şemasını göz önünde bulundurarak alışveriş yapabilirsiniz. Bu, perde, masa örtüsü gibi dekoratif ürünleri içerebilir. Yemek yaparken kullanacağınız mutfak eşyaları ve aletleri de öncelikli olarak düşünülmelidir. Tencere, tava, bıçak seti gibi ürünler bunlara örnek verilebilir. Rahat bir uyku için yatak, yastık, yorgan gibi ürünlere öncelik vermek önemlidir. Havlu, bornoz, banyo seti gibi banyo eşyaları da düşünülmesi gereken unsurlardır. Kişisel ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin. Özellikle giyim ve iç çamaşırı gibi kişisel eşyalar da alışveriş listenizde yer alabilir.
Cevap
5Cevap
Yemek yapan bir makine çıkmış yapmıyor ne diyorlar ona
Tamamen yemeği yapabilir kendi başına
Ayçiçek yağı stokluyom
Önce gelinden başlarım ben
Beyaz eşya
Ihtiyarca göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?