Alışveriş & Hediyeler Evlilik için ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz? Eylülce07 Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çeyiz alışverişleri, birikim yapmak gibi şeylere başladınız mı? Evlilik için ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Evlilik Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yapmıyorum 0 0 Yorumla
Unmustvoll Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır başlamadım ekstra gereksiz şeyler almam ama evlenmeden önce evi dayar döşerim adayı bulur 0 sıkıntı sadece 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Birikimim var çok şükür. Ama aday adayı bile olmayınca evlilik için demek saçma oluyor :D 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Hazırlık mı?Aday olmayınca pek ihtiyac duymuyor insan.Gerçi olsa da pek ihtiyacım olmaz. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl hiçbir hazırlık yapmıyorum. evlilik gibi bir planım yok. bu zamanda evlenilmez zaten 0 0 Yorumla
Tokdüşünür Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kızlar arasından seçim yapıyorum. Hata yapmak istemiyorum 0 0 Yorumla
krkmz171755 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Birikim önemli de gündüzümüzde yapabilmek çok zor ,,, 0 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hiç bişey yapmıyorum. Evleneceğime inanmıyorum 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Maddi olan hazirliklarim tamam evdir arabadir birikimdir manevi olarak ta hazır hissediyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Hazırlık yapmıyorum zengin birini bulursam kaçacam ahahah :D 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Şunları yapıyorum:Hiç bir şey yapmıyorum 🙄 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl kur korumalı dolar yatırımın vr mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yapmıyorum
Hayır başlamadım ekstra gereksiz şeyler almam ama evlenmeden önce evi dayar döşerim adayı bulur 0 sıkıntı sadece
Birikimim var çok şükür. Ama aday adayı bile olmayınca evlilik için demek saçma oluyor :D
Hazırlık mı?
Aday olmayınca pek ihtiyac duymuyor insan.
Gerçi olsa da pek ihtiyacım olmaz.
hiçbir hazırlık yapmıyorum. evlilik gibi bir planım yok. bu zamanda evlenilmez zaten
Kızlar arasından seçim yapıyorum. Hata yapmak istemiyorum
Birikim önemli de gündüzümüzde yapabilmek çok zor ,,,
Hiç bişey yapmıyorum. Evleneceğime inanmıyorum
Maddi olan hazirliklarim tamam evdir arabadir birikimdir manevi olarak ta hazır hissediyorum
Hazırlık yapmıyorum zengin birini bulursam kaçacam ahahah :D
Hiçbir hazırlık yok anca yaşamaya çalışıyorum
Şunları yapıyorum:
Hiç bir şey yapmıyorum 🙄
Üstüme alınmıyorum bu konuda
Bu devirde evlilik pişmanlık
Hiçbir hazırlığım yok açıkçası.
Bol bol geziyorum.
kur korumalı dolar yatırımın vr mı
Hayat planımda evliliğe yer yok
Evlenmeyeceğim için hiç bir hazırlık yapmıyorum
Çeyiz diziyorum mesela