Alışveriş & Hediyeler Çeyiz için hangi set kullanım açısından daha iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkisinden birini seçmek zorundayım. Güncellemeler+1 yıl ?🌸 Çeyiz için hangi set kullanım açısından daha iyi? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkincisi 0 0 Yorumla
xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Bence en iysi korkmazAma bu ikisindne birini seçmek istiyorsan ben d ekararsiz kaldim onda 😁 1 0 Yorumla
mineeeesu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Ben bombeli tencere sevmiyorum o yüzden usttekini elerdim. Alttakinin de kulpları uzun vadede yanıyor onu da o yüzden elerdim 0 0 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl iksiide bok gibi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynaya bakara yorum yapman olmadi ama Yorumla Soran +1 yıl Bakarak* Yorumla Soran +1 yıl Aynaya bakarak yorum yapman hiç hoş değil maymun surstli kopek Yorumla Soran +1 yıl Yorumumu silme öz güvensiz ezik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkincisi
Bence en iysi korkmaz
Ama bu ikisindne birini seçmek istiyorsan ben d ekararsiz kaldim onda 😁
Ben bombeli tencere sevmiyorum o yüzden usttekini elerdim. Alttakinin de kulpları uzun vadede yanıyor onu da o yüzden elerdim
İlk olan Efes kuo mu ne yazıyor ya o
Kulpu demir olan çabuk ısınır
iksiide bok gibi
Aynaya bakara yorum yapman olmadi ama
Bakarak*
Aynaya bakarak yorum yapman hiç hoş değil maymun surstli kopek
Yorumumu silme öz güvensiz ezik