Alışveriş & Hediyeler Çeyiziniz ne durumda, hazır mı, sizce çeyiz gerekli mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bana çok gereksiz geliyor 2 kişi sonradan alsa olmuyor mu :))) Güncellemeler+1 yıl Güncelll Güncellemeler+1 yıl Güncellll Çeyiziniz ne durumda, hazır mı, sizce çeyiz gerekli mi? Cevapla Çeyiz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bir anda almak zor olur, bir sürü şey var hem 0 0 Yorumla
Hayaletmod Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Bencede ya. Nişandan sonra almaya başlasalar da olur , yıllar öncesinden başlayınca bazıları artık kullanışsız oluyor🤷🏻♀️ 1 0 Yorumla
nazmonaroza Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Ne çeyizi. Başlamadık bile wjmsndnd. Evlenmeyi düşünmüyorum ve meslek sahibi olunca yavaş yavaş kendim alırım. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bir anda almak zor olur, bir sürü şey var hem
Bencede ya. Nişandan sonra almaya başlasalar da olur , yıllar öncesinden başlayınca bazıları artık kullanışsız oluyor🤷🏻♀️
Ne çeyizi. Başlamadık bile wjmsndnd. Evlenmeyi düşünmüyorum ve meslek sahibi olunca yavaş yavaş kendim alırım.
Bi çaputum bile yok. Boş işler
gereksiz bir şey o
Hepsi hazır