Hangi taraf çeyizi daha çok yapmak zorunda kalıyor?

Erkek tarafı daha çok yapıyor.
Kız tarafı daha çok yapıyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi taraf çeyizi daha çok yapmak zorunda kalıyor?

Ülkemizde çeyiz genellikle gelin adayının ailesi tarafından hazırlanır. Ancak son yıllarda bazı çiftler çeyiz konusunda ortak kararlar alarak birlikte hazırlama yoluna gitmektedirler. Geleneksel olarak, çeyiz genellikle gelinin evlilik için ihtiyaç duyabileceği eşyaların bir koleksiyonudur ve bu eşyalar genellikle evlenmeden önce biriktirilir. Bu eşyalar arasında yatak takımı, nevresim takımı, havlu takımı, mutfak gereçleri, çeyizlik takımı gibi evlilik hayatında kullanılabilecek eşyalar yer alabilir. Ancak günümüzde gelin adayları çeyiz konusunda daha esnek davranarak kendi zevklerine ve ihtiyaçlarına göre çeyizlerini hazırlama yoluna gitmektedirler.
Ben bunun önemli olduğunu düşünmüyorum. Sevdiğim kadının bir çeyizi olmasına gerek yok çalışır, kazanır birlikte yavaş yavaş hallederiz çeyiz işini. Önemli olan en güzel yıllarımda sevdiğimle birlikte olabilmem. 💫
Evlenince acı gerçekler maalesef... Para çok sorun çıkarıyor
Eğer sevgi varsa eksikleri yavaş yavaş gideririz. Önemli olan birlikte olmak. Yoksa mantık evliliği yapardım çeyizi hazır mı değil mi ona bakmam hoşlanırken. )
Cevap
4Cevap
İkisinin de yükleri var, erkeklerde bir tık fazla diyebiliriz.
Evet erkekler daha çok
erkek tarafı tabiki bir kadına erişmek herkesin harcı değil türkiyede ;)
Doğru ama değişiyor sanki
çeyiz ne kız tarafı ne erkek tarafı ne kaldı mı daha böyle köylü muhabbetleri
Kategorisi bile var şu an bu kategoridesiniz :)
Markalarda da var, çeyiz indirimi kategorisine giriyorsun indirim yapıyorlar :)
Bir akrabamız evleniyor sadece 785bin tl altın almışlar çeyizi düşünmek istemiyorum
Erkek tarafı daha çok olur
Aslında iki taraf ortak yapmalı ayol
%80 erkeklerde yükü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?