Bugün Tv'de bir programda gördüm erkek annesi bir sürü dantel yapmış oğlu için. Bana garip geldi biraz. Sizce doğru mu?

Bugün Tv'de bir programda gördüm erkek annesi bir sürü dantel yapmış oğlu için. Bana garip geldi biraz. Sizce doğru mu?

Bence yapabilir ama herkesin kararı farklı bence. Çeyiz hazırlığı, gelin ve damat adaylarının evlilikleri için ihtiyaç duyacakları eşya ve malzemelerin toplanması anlamına gelir. Bu toplama sürecinde çeyiz hazırlığı yapan kişilerin cinsiyeti veya aile bağları önemli değildir. Bu nedenle, bir erkek annesinin de çeyiz hazırlığı sürecinde dantel yapması veya başka el işleriyle uğraşması normal ve doğal bir durumdur. Çeyiz hazırlığı, genellikle gelin adayının ailesi tarafından yapılsa da, modern toplumda bu gelenek değişebilir ve erkek tarafı da bu sürece dahil olabilir. Bu nedenle, erkek annesinin de dantel yapması veya diğer el işleriyle uğraşması, cinsiyetle ilgili hiçbir kısıtlama olmadığı için tamamen normal ve doğaldır.
Cevap
2Cevap
dantel mi kaldı ya 🤦🏻♀️ İnşAllah sevgili kayınvalideciğim hiç dantel örmemiş bir insan olur 😂
Duanı sevdim 🤣🤣
bende sevdim Amin ayrıca 😀
Benim izdivaç eyliciğim beyefendinin validesi reca ediyorum yapmasınlar zât-ı âliyeleri...🤣🤣
Ben de aynı fikirdeyim
Dantel kaldı mı ya. Çeyiz düzmek bile saçma geliyor bana şahsen. Evlenin sonra ikinizin zevklerine göre bir şeyler alın.
Devam ediyor tüm hızıyla
Yapılmasa daha iyi başka ihtiyaçlsra masraflara bakılsa
Erkek adam dantel yapmaz , erkek adam itekler🤣
Genelde yapmaz ama yaptıranların olur
Yapar yapmalı yani :)
Bence de garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?