Çeyinizde bir zamanların olmazsa olmazı dantel olacak mı?

Çeyinizde bir zamanların olmazsa olmazı dantel olacak mı?

Ben çeyiz yapmayı düşünmüyorum :D ama çeyiz yapsam bile dantel almazdım sanırım. ama genelde insanlar çeyiz yaparken şunları alabilirler. Yatak Odası Eşyaları: Yatak takımı, yorgan, yastık, nevresim takımı, yatak örtüsü, yatak başı, komidin, gardırop, makyaj masası, ayna, elbise askısı, çarşaf, yastık kılıfı gibi eşyalar.
Mutfak Eşyaları: Yemek takımı, çatal, kaşık, bıçak seti, tencere, tava, kapaklı kaplar, çaydanlık, cezve, kahve makinesi, blender, mutfak robotu, tost makinesi, çöp kovası gibi eşyalar. Banyo Eşyaları: Havlu, bornoz, banyo paspası, duş perdesi, banyo seti, sabunluk, diş fırçası, diş macunu, saç kurutma makinesi, terlik gibi eşyalar.
Oturma Odası Eşyaları: Kanepe, berjer, sehpa, halı, perde, avize, tablo, kitaplık, televizyon, ses sistemi, DVD oynatıcı, konsol gibi eşyalar.
Diğer Eşyalar: Ütü, ütü masası, elektrikli süpürge, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, mikrodalga fırın, ocak, fırın, su ısıtıcısı, çamaşır sepeti, elbise askısı gibi diğer ev eşyaları.
O kadar çok şey var ki insanın gözü korkuyor
Cevap
9Cevap
Annem eskiden yapıyordu, hatta teyzem iğne oyasından perde yapmış bana. Emek verdiler diye kıyamıyorum atacam yoksa hepsini.
Güldüm 🤣🤣
mutlaka televizyonun üzerinde o dantel olacak :D
Olmazsa olmaz
Nerdeee suanki evlenecek kızları aileleri resmen sağıyor tam tskır kuru bakır gelin ediyor
Hepsi aynı değil
Tabiki yüzde yüz değil yüzde doksan boyleee
Dantelden... Neyse... Sakinim!
Ben yastıkta seviyorum :) birinde gördüm fikrim değişti
Öyleyse doğru zaman di-li geçmiş zaman: Seviyor- dum 😂
🤣🤣
Ben örtülerde dantel örmesi seviyorum. Renkli olunca daha da güzel. Bende var. Ben gelenekçi insanım.
Kızlar dantele niye bu kadar kinli. Ben dantellerle büyüdüm ve seviyorum da ki dantel diyince akıllarına ilk resimdeki beyaz işleme geliyorsa farklı desen ve renkteki binlerce danteli kaybettikleri için üzülmeliler..
Selam @ikizterazi kendi adıma ben dantele kin beslemiyorum, danteli sevenlere başta sen olmak üzere saygım, sevgim sonsuzdur. Sadece benim karakterime ve tarzıma uymadığı için tercih etmiyorum. Dantel gezegeni bana hitap etmiyor. Sevgiler 🍎
Selam 😍 Sıkıntı yok😊
🤩🍬🍬🤩
Ayyy hadi inşallah 😂😂
🤣🤣
en nefret ettiğim olay bu şey
Benim de
Tabı dantelli boxer larım olcak
Harikasın 🤣🤣
😄😃😌
O snn harikalığın
Ne demek :)
Ciddiye almadın inşallah 😁