Alışveriş & Hediyeler Çeyiz alışverişinde erkek tarafına saç düzleştirici aldırmak abartıya kaçmak mı olur? nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Kaliteli uzun ömürlü saç düzleştiriciler oldukça rağbet görüyor. Sonuçta çeyiz içinde bu tür ürünlerin olması gerekiyor.Çeyiz alışverişinde erkek tarafına saç düzleştirici aldırmak abartıya kaçmak mı olur?#gadasından sevgilerle 🤗 Çeyiz alışverişinde erkek tarafına saç düzleştirici aldırmak abartıya kaçmak mı olur? Cevapla Alışveriş Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Dysnomiaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sadece gelinin kullanabileceği eşyaları erkek tarafının almasını doğru bulmuyorum çok istiyorsa kız kendi alsın ya da ailesine aldırtsın bu kadar da açıkgözlü olmaya gerek yok 2 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çeyiz eşyamı kendim aldım erkek tarafı bir şey almasa da olur zaten beyaz eşya VS gayet maddi olarak yorulacaklar 1 0 Yorumla
selinxp Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl bence abartılı olmaz evlendikten sonra ne kadar saçma şeyler aldırmışım diyeceksin istediğini aldır 3 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Evet abartı olur. Kendimiz almalıyız ya da nikahtan sonra kocamiza aldirabiliriz kizlar, kaynanadan habersiz😄 2 0 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evlenince çok bakımlı olsun istiyorlar ya alsınlar bir zahmet nasıl görmek istiyorlarsa ona göre harcasinlar 3 0 Yorumla
ssamarra Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bence abartı olmaz. Günün birinde kız çocuğu olursa ortak kullanır.✍🏻 2 0 Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Gereksiz evinde kullandığıyla devam etsin 2 0 Yorumla