Elektrikli süpürgelerin de bir modası var; performansı, görünümü, kullanım kolaylığı gibi çeşitli faktörlere göre modası da işlevi de değişiyor. En basitinden, 10 sene önce alınan süpürgenin şu an kullanımı performans açısından tatmin etmez, 5 sene belki ama ne zaman evlenileceği bilinmiyorsa, elektrikli süpürgeyi erkenden almaya gerek yok.
Evlenirsem alacağım makine budur bu bir afet her evde olmalı zaten süpürgede en iyisi sulu herkes robot süpürge alıyor bizde şu an ondanda var hiçbir işe yaramıyor gırgır gibi aynı bir evde bir şarjlı yani şu dysonlardan bide alacağınız süpürge kesinlikle sulu olmalı torbalılar ya da toz hazneliler tozu yinede dışarı atıyor su olmadan temizlik olmaz gerçek hijyen için su şart elinden onlarca elektrikli süpürge geçmiş biri olarak söylüyorum ve içinde kesinlikle turbo başlık olmalı suyu dök çalkala işi bitir öbürleri daha zahmetli yok filtre temizliğiymiş torbasıymış sulu candır. Hele birde kurallara uygun kullanırsan.
İyi bir markanın asla modası geçmiyor, özellikle süpürge için dyson modelini öneririm motorunun çekme gücü bir gram düşmemiştir annem kullanıyor 6 yıl falan oldu siz düşünün, ömürlük almak isteyenler için tek tavsiyem bu, ayrıca ben tüm çeyiz eşyamı aldım şimdiden hayatımdaki adama yük olmak istemiyorum
100 yıldır sistemi değişmedi ve elbette alınabilir ama hazır bekarlık var sorumluluk azken tavsiyem bu yeni nesil süpürgelerden alınması yönünde çünkü klasik süpürgeler çok sağlıksız Kaba pisliği alıp ince tozu dışarı veriyorlar Kabul yeni nesil süpürge pahalı ama fırsat bu fırsat hem neticede bir cep telefonundan daha uzun ömürlü