Eskiden ahşap çeyiz sandıkları olurdu. Ama şimdi görsel açıdan daha güzel sandıklar yapılıyor.
Çeyiz sandığı olmadan çeyiz eksik mi kalır?

#gadasından sevgilerle 🤗
Çeyiz sandığı olmadan çeyiz eksik mi kalır?

Çeyiz falan çok gereksiz bence sandığına da gerek yok mesela ayın 25inde ablam evlenecek çeyiz diye bir şey yok ortada, ne gerek var böyle saçmalıklara. Adet ve gelenek sevmiyoruz :D
Çok gereksiz bence bir süre sonra koyacak yer bulamıyorsun gözüne batıyor bizim gelin banyoya koyup içini tuvalet kağıdıyla doldurmuş olmasa da olur bence
Cevap
3Cevap
bence bu sandık işi artık bitmesi gereken adetlerden
sandıksız çeyiz de olur zorlamayalım bu kadar
Bir kadın evinin kontrolünü eline alabilmesi için tüm tesisatlara sahip olmalı
Bu tesisatlar kadının çeyizidir. Sandık olmalı güzel bir gelenek.
Allahım sandık mı 😅🤮 böyle şeyler bir bana mı itici geliyor hemde boş masraf. Asla almayacağım bir ürün.
Bence eksik kalmaz, çeyize kullanacagin seyler alinmali, gereksiz seylere veya gosteris icin para harcamak istemem.
Has ceviz ağacından yapılan ahşap olanları seviyorum ama görselde ki olan çok basit ve ucuz kalıyor.
ceyizde eksik bir sey olunca evlenilmiyor mu ya? bunlar gelenek olabilir ama su anki surecte insanlari borclandirmaya yoneltiyor. sacma bence
Gelecekte kızınla sandığı karıştırıp güzel bi sohbet ortamı yaratabilirsin bence. Annemle hep yapıyoruz bunu. Çok eğlenceli oluyor:)
Çeyiz sevmem. 21. yüzyılda artık gerek kaldığını düşünmüyorum.
Çok gereksiz bence o çeyiz sandıklarının işi bittikten sonra çoğu zaman işe yaramaz boş para
Sandık bir olmazsa olmazdır.
çeyiz bile gereksiz sandığı da eksik kalsın
Çeyize karşıyım
Kalmaz
Çeyize ne gerek var gardaş
Ben fuzuli kalabalik olarak goruyorum
şart bence :)
kalır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar