Alışveriş & Hediyeler Çeyizinizde porselen çaydanlık mı, çelik çaydanlık mı görmek istersiniz? nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Şimdilerde herkes porselen çaydanlık alıp kullanıyor. Ama ben çeliğin daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum.Çeyizinizde porselen çaydanlık mı, çelik çaydanlık mı görmek istersiniz?#gadasından sevgilerle 🤗 Çeyizinizde porselen çaydanlık mı, çelik çaydanlık mı görmek istersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl İlk evimde 2-3 farklı renk porselen çaydanlık almıştım. Çelik çaydanlık yerine porseleni her zaman daha çok severim. Hem görüntü olarak çok estetik hem de pas ve kireç derdi olmuyor. 2 0 Yorumla
DoğmayanGüneşim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Celik tencere alırım porselen bana dayanmaz 2 güne kırarım ben he özel günler için ceyizimde bulundururum 1 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ben porselen çaydanlık aldım ama kullanır mıyım bilmem çünkü daha sonra çay ve kahve makinesidr aldım :) 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çelik tabii, yok porselenle filan uğraşamam. Çeliği ovalamam gerek, kendimi görmem gerek. Karşına geçip dans etmem gerek. 😎 1 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Çelik candır, porselen patlıyor birdaha asla. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Ben caydanlık degl kahve makinesi isterm 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar