Birini çağırmazsan diğeri küser hesabı.
Kimler çağırılmalı?

Kim gelir bilmiyorum ama başlarına bir erkek şart. Ben yaşadım o yüzden Hani olurya kızımın Nişan Alışverişini ben kendim kızımla yaparım inşallah.
Bu işler de insanı o kadar üzüyorlar ki, bezdiriyorlar ki sanki karşı taraf bulunmadık Hint kumaşı gibi. Dilenciyi ya da bir garip mazluma yedirip, içirip, giydirsen daha hayırlı. Onlar dahi istemeye çekinir, utanır, yerin dibine girer. O yüzden Aile ve Eş seçimi çok önemli.
Çeyiz alışverişine bile çıkmıyorlar kavga çıkar diye, bir taraf kırılmasın diye susmasını diğer tarafta istediği olsun diye konuşmasını bilse sorun kalmaz sanırım.
Ben sevgili eşim olabilir 😀😀hadi iki tarafın anneside olsun 😀
Günaydın teşekkür ederim 🤗🤲
Hayırlı sabahlar.
Rica ederim.
Teşekkür 🙂
Aslında sadece evlenecek kişiler gitmeli. Büyükler insanı kavgaya sürüklüyor, gereksiz gerginlik.
Cevap
7Cevap
Çeyiz alışverişine fazla insanın gitmesine gerek yoktur gadası. Gelin, damat, anneler ve görümce olsa yeterli olur.
Kız tarafının varsa kız kardeşi ve annesi, görümce ve kayın valide.😊
bence çok kalabalığa gerek yok..
kalabalık demek fazla fikir demek fazla fikir çiftlerin gerilmesine neden oluyor
her aileden bir kişi..
ve birkaç arkadaş
Kim kullanacaksa onlar gitmeli, konu mankeni veya aklımızı karıştıracak bir kalabalığın anlamı yok.
Sonuçta iki kişi kullanacak, bırakalım nasıl zevk alıyorlarsa o şekilde alsınlar dimi
Gelin ve damat adayıyla birlikte yanlarında ortak bir büyükleri.
Yok artık küsen olmuyor, bahane uyduranlar oluyor😬
Aileler karışmadan gelin damat gitsin en güzeli
Anneler ve kızkardeşler
Cümbür cemaat gidiliyor
Valla kimse olmasın ne kiz ne erkek tarafından
Kimseee
Tabiki anne ve baba başkası değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?