Hayir, en ufak bir hazırlığım bile yok. Anneannem ben sağken bir şeyler yapayım el işi demişti ama istemedim. Daha çok var o işlere, zamanı gelince yaparım alışveriş..
Ben çeyize karşıyım gadası. Şimdiden alıp biriktirince onları kullanacak olana kadar modası da zamanı da geçecek. Belki garanti süreleri dolacak. Teknolojik olan aletlerin yeni modelleri çıkacak. O yüzden çok gereksiz ve manasız buluyorum. Onun yerine parasını koyarım kenara. Zamanı gelince her şeyi en yenisinden, gönlüme göre alırım.
Eskiden el emeklerine önem verilirdi çok önceden baslanirdi hazırlanmaya. Ben anasinifindayken hazırlamışlar🙂Sonra ne oldu hepsi kaldırıldı kullanilmiyor. Elektronik ve mobilya her sene değişiyor. Evlenirken almak en mantıklısı.
Değil, ama annemden hatıra birde yengemin halamın yaptığı (bir iki de bana yaptırdıkları) falan birkaç el işi lif, havlu falan var. Bence diğer şeyler vaktinda o anki ihtiyaça ve zevke göre almak daha mantıklı
Düğünüme 2 buçuk ay kadar var yemek takımımı falan daha yeni aldım :) öncesinden eşya olarak hicbisey almadım sadece yazma falan yaptırırdı annem. Su an perdelerimi mutfak eşyalarımı yeni yeni aldım hep.