Aleyküm selam. Aşkın varlığına inanmıyorum bu yüzden olmayan birşey olamaz. Bu sadece kulaktan dolma bir hurafe ya da efsane olabilir. Evlilik müessesesinin de beraberlikteki saygı ve sevgiyi pekiştirdiğini düşünüyorum. Bir süre sonra bu alışkanlığa dönüşüyor ve alışkanlıklardan vazgeçmek çok zordur. Ben evliliğe karlı değilim neticesinde evlenen imanının yarısını kurtarmış oluyor. Rabbimin bize bahşettiği böyle bedava bir nimet varken faydalanmamak absürd olur.
Görüşün için teşekkür ederim ancak ben aşka inanıyorum. En büyük aşk Allah aşkıdır da onun da bir parçasının insanın sevdiğine karşı duyduğu aşk olduğuna inanıyorum :) Bu da benim düşüncem tabi.
Eğer gerçek aşk varsa ölmez. Ölene kadar aynı insan dışında birine bakacak varsa evlenmesin. Saygı ve sevgi önemli rol oynar bunlsr olmadiktan sonra evlilik ölür zaten..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yıllar önceden kalma ergence bir söz vardı. Ama cidden anlamlı bir söz. Rüzgar küçük ateşleri söndürür ama büyüklerini daha da alevlendirir. Eğer aşksa gerçekten evlilige tat katar. Evlilik bitiriyor ise de onun adı aşk değildir. Günümüzde aşık olan kaç kişi var ki? Çoğu "aşık olduğunu sanıyor"