Eğer gerçek aşk varsa ölmez. Ölene kadar aynı insan dışında birine bakacak varsa evlenmesin. Saygı ve sevgi önemli rol oynar bunlsr olmadiktan sonra evlilik ölür zaten..
Aleyküm selam. Aşkın varlığına inanmıyorum bu yüzden olmayan birşey olamaz. Bu sadece kulaktan dolma bir hurafe ya da efsane olabilir. Evlilik müessesesinin de beraberlikteki saygı ve sevgiyi pekiştirdiğini düşünüyorum. Bir süre sonra bu alışkanlığa dönüşüyor ve alışkanlıklardan vazgeçmek çok zordur. Ben evliliğe karlı değilim neticesinde evlenen imanının yarısını kurtarmış oluyor. Rabbimin bize bahşettiği böyle bedava bir nimet varken faydalanmamak absürd olur.
Görüşün için teşekkür ederim ancak ben aşka inanıyorum. En büyük aşk Allah aşkıdır da onun da bir parçasının insanın sevdiğine karşı duyduğu aşk olduğuna inanıyorum :) Bu da benim düşüncem tabi.
Yıllar önceden kalma ergence bir söz vardı. Ama cidden anlamlı bir söz. Rüzgar küçük ateşleri söndürür ama büyüklerini daha da alevlendirir. Eğer aşksa gerçekten evlilige tat katar. Evlilik bitiriyor ise de onun adı aşk değildir. Günümüzde aşık olan kaç kişi var ki? Çoğu "aşık olduğunu sanıyor"
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Eğer gerçek aşk varsa ölmez.
Ölene kadar aynı insan dışında birine bakacak varsa evlenmesin. Saygı ve sevgi önemli rol oynar bunlsr olmadiktan sonra evlilik ölür zaten..
Aleyküm selam. Aşkın varlığına inanmıyorum bu yüzden olmayan birşey olamaz. Bu sadece kulaktan dolma bir hurafe ya da efsane olabilir. Evlilik müessesesinin de beraberlikteki saygı ve sevgiyi pekiştirdiğini düşünüyorum. Bir süre sonra bu alışkanlığa dönüşüyor ve alışkanlıklardan vazgeçmek çok zordur. Ben evliliğe karlı değilim neticesinde evlenen imanının yarısını kurtarmış oluyor. Rabbimin bize bahşettiği böyle bedava bir nimet varken faydalanmamak absürd olur.
Görüşün için teşekkür ederim ancak ben aşka inanıyorum. En büyük aşk Allah aşkıdır da onun da bir parçasının insanın sevdiğine karşı duyduğu aşk olduğuna inanıyorum :) Bu da benim düşüncem tabi.
Yıllar önceden kalma ergence bir söz vardı. Ama cidden anlamlı bir söz. Rüzgar küçük ateşleri söndürür ama büyüklerini daha da alevlendirir. Eğer aşksa gerçekten evlilige tat katar. Evlilik bitiriyor ise de onun adı aşk değildir. Günümüzde aşık olan kaç kişi var ki? Çoğu "aşık olduğunu sanıyor"
Evlilik aşkı falan öldürmez doğru ve kaliteli insanı bulduysan.
Konuş be zibelim sen konuş haykırrrr
Zibelim deyince hiç anlaşılmıyor biliyor musun yuzarsif 😂😂çok akıllı adamsın valla
benim zekam üç kuruş ama zaten sen zibel de değilsin ki ne olduğunu bi biz çözemedik ds
Geçen söylediydim ya akıllım unuttun mu 😂
Uçtu beynimden be, üç kuruş diyorum zekam üç :D
Bu evlendigim kişiyle aramdaki sevgi derecesine ve elektriğe bağlı
Elektrik aldığın biri ile evlenirsin o halde umarım :)
Teşekkür ederim, İnşallah sende
Evlilik gerçek aşkı ortaya çıkartır. Eğer gerçekten aşıksa 500 yıl geçse yine bitmez ama heves ise çok sürmez ilk yıllardan belli olur
Aslında seven kişiler için böyle durum söz konusu dahi olamaz gadası. Seven insanlar için aşk her daim baki kalır.
Öldürmez daha da güçlendirir evlilikte ki aşk daha farklı bence
neden öldürsün ya saçmalamayın siz doģru kişiyi bulun devamı gelir
Evlendiğini kişiye göre değişiyor bence.
Neden ama zaten aşık olduğun kişi ile evlenmez misinnnn :)
Bilemeyiz hayat bu ne getirir aşık olduğum kişi ile evleneceğim derim belki bir evlenemem 😏
Hadi evlendim diyelim düzgün biri ise öldürmez
Evliligi ayakta tutan tek şey saygı... saygı biterse hersey biter
Aşkı öldüren evlilik değil çiftler
Evlilik aşkı sevgiye dönüştürür
Aşk denen şey ölmez yahu
Öldürür
Temeli sağlamsa asla öldürmez. Kuvvetlendirir
Sağlamlaştırır
Gömer🙈🙈🙈
öldürür bence