Merhaba yeni evlilik yapacaklar fazla tecrübe sahibi olmayabilir. Mutfakta bulunması gereken teknolojik aletler neler? :)

Biraz zevklerle de ilgili tabi, ben çay makinesi almayı tercih etmedim onun yerine Türk kahvesi ve filtre kahve makineleri aldım. Ama standart olarak neler bulunmalı derseniz tost makinesi, kettle, blender seti
Temel ihtiyaçlardan bahsedersek bulaşık makinesi, ocak, ankastre, fırın, kettle, blender seti.
İhtiyaç dışı ama alınabilecek kahve makinesi, çay makinesi, mikrodalga, hamur yoğurma makinesi (aşırı gereksiz) başka birşey gelmedi aklıma
Yemek yapmayı seven biriyse anlık tarif aramak ve okumak içn büyükçe bir tablet.
Hassas bi tartı.
İnternete bağlanabilen buzdolabı.
İçerideki hava kalitesini izleyip ona göre çalışan bi havalandırma ünitesi de çok iyi olurdu.
Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, buzdolabı, davlumbaz, ocak. İsteğe bağlı mikrodalga fırın, mikser, doğrama makinesi, el süpürgesi, tost makinesi, kettle, fritöz makinesi.
Cevap
4Cevap
Şart olanlar, Kettle, blender ve mikser. Birde tost makinesi olmazsa olmaz. Diğerleri tercih meselesi...
Tost makinesi mikser fritöz bulaşık makinesi
Ankestre fırın ocak aspiratör
Mutfak robotu bir kere kullanılıp geri kartona koymak için icat edilmiş asdfhj bu kesin olmalı
Ocak fırın davlumbaz çay kahve tost makinesi blender bulaşık makinesi buzdolabı. Ben fazla eşya sevmiyorum
Kahve makinesi, mikrodalga fırın, çamaşır kurutma makinesi
Çay makinesi kahve makinesi blender set tost makinesi mikrodalga fırın
Frötöz
Çeyizlerimi alıyorum bende o hiç aklıma gelmedi.
Çok rahat tefal 1 kaşık yağda kızartıyor mukemmel
Bakıyorum hemen teşekkür ederim
Rica ederim
1 kaşık mı
Evet
Temel ihtiyaçların hepsi bulunmalı...
Lazım olan ne varsa
Kahve Makinası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?