1-) Evde Yabancı Kanallar İzleyin. The Simpsons, Friends gibi akıcı İngilizce konuşulan dizileri izleyin. Sürekli İngilizce dizilere maruz kalmak daha hızlı öğrenmenizi sağlayacaktır.
evde nasıl ingilizce öğrenilir
2-) İngilizce Olarak Günlük veya Blog Tutun Yazma çok yaratıcı ve rahatlatıcı bir aktivite olabilir. Bir günlük ya da blogu İngilizce dilinde tutmak düzenli yazma alıştırması almanın en iyi yoludur. Dilbilgisi becerilerinizi geliştirmenin yanı sıra yazma, günlük İngilizceyi kullanma yeteneğinizi de geliştirir.
Evde Nasıl İngilizce Öğrenilir?
3-) İngilizce Video Oyunları OynaVideo oyunları aracılığıyla İngilizce konuşan arkadaşlar edinebilirsiniz. Kendinizi maceracı hissediyorsanız TeamSpeak uygulamasını da deneyebilirsiniz. Çok iyi pratik yapmış olursunuz.
sıfırdan ingilizce nasıl öğrenilir?
4-) İngilizce Hikaye Kitapları Okuyun.Bu sayede grammeriniz çok iyi bir şekilde gelişir. Çocuk kitaplarına göz atabilirsiniz. Jules Verne'nin kitaplarını okuyabilirsiniz mesela. Okurken sesli bir şekilde okursanız daha iyi öğrenirsiniz. JK Rowling'in “Harry Potter” Serisi, George Orwell'in “Hayvan Çiftliği”, “Charlie ve Çikolata Fabrikası” Roald Dahl yazarı. Bunlar iyi kitaplardır.
ingilizce evde nasıl öğrenilir
İngilizce evde nasıl öğrenilir sorusuna en iyi yanıt bu bence :)
https://fmovies.is/film/v-for-vendetta.rl2m şöyle bir filmi misal örnek veriyorum bu film ingilizce altyazılı ya her cümlesini google translate e yapıştır tek tek dinle tabi bir de translate de telaffuzları da öğren sonra türkçe ye çevir ama tek bir cümle bile kaçırma cümleleri ve türkçeleri tek tek öğrendiğin zaman rahat cümle kurabilir hale geleceksin 100 filmden sonra falan ana dil gibi konuşursun ingilziceyi bana kalırsa :)
İlk önce zamanları öğren örnek, şimdiki zaman. Sonra aç şimdiki zamanla ilgili Videolar izle pratik yap bir hafta onunla uğraş iyice sindir sonra diğer zamanlara geç
Yabancı dil alt yazılı film izlemeyle efendim kitap okumayla öğrenilmez, öğrenciysen misafir edeceksin erasmus öğrencilerini hooop onlarla konuşarak anlaşarak öğrenir; film izlemeyle kitap okumayla kelime bilgini geliştirirsin ;))
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiçbir şey bilmediğim bir dille nasıl anlasican yüzleirne bos bos bakip mi
Eeee herşey öyle ben benden sana tavsiye kimseye deme ama tamammı şşş aramızda kalsın. Yotubeye özer kiraz yaz bütün videolarına kağıt kalem çalış. Çok eğlenceli anlatıyor. Adam harbi burdan dönüp bana çok haklısın acayip eğleniyorum diceksin ben öyle geliştirdim. Çok fark var düşün ben 30 uncu ya da 40 ıncı videoda bıraktım. Ona rağmen geniş zamanda kolayca ingilizce konuşabiliyorum bide geçmiş zamanda ama ara zamanların zaman zarflarını kullanmaya kullanmaya unutmuşum. Biraz prtaikle tamamlıcam
Altyazılı veya ingilizce dizi izle müzik dinle sonra söylemeye çalış. Sözcük ve kelime öğren çok basit öğrenirsin Yani Türkçe yapıcaklarını İngilizce yapmaya çalış.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Altyazı diziyi okuyarak izleyince ne faydası oluyor ki
Ingilizcede cumle kurma kaliplari 10 civarı dil bütünüyle kelimelerden oluşuyor sen gidip 500 tane kelime bilsen cumle tarzinda belirli bir yere kadar konusabilirsin altyazili dizi izledigin zaman ingilizce kelimelerin okunuslari akıldan kaliyor siz dinleyip gozunuzle takip ederken coktan kafaniza yerlesiyor
En İyi Cevaplar