1,5 aylık bir Gonzales Hamsterım vardı ona elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalıştım ama ne yazık ki onu bugün kaybettim.
Balkona gittim ve her zaman ki gibi en sevdiği yerde uyuyor diye düşündüm yine de kafesini güneşten çektim. Yaklaşık 2 saat sonra ilgilenmek için gittim hala aynı yerde yatıyordu. Hareket etmesi için uğraştım ama uyanmadığında öldüğünü anladım.
Annem korktuğu için kafesini balkona koymuştuk maması falan her şeyi vardı ama öldükten sonra baktım suyu kalmamış. Suyun buharlaştığını düşünüyorum hepsini içemez çünkü dün gece o suluğun yarısı doluydu. Çok üzgünüm 1 saattir ağlıyorum acaba sorun suyunun olmaması mıydı?
Dün sabaha kadar yanımdaydı ve çarkında dönüp yemek yiyordu , su içiyordu en azından sağlıklı gözüküyordu. Hamsterlar çok su içen hayvanlar olmadığı için sudan olup olmadığı aklımı çok karıştırıyor.
Hamster bakan varsa lütfen yardımcı olun, 6-7 saat susuz kalan bir hamster susuzluktan ölebilir mi?
Balkona gittim ve her zaman ki gibi en sevdiği yerde uyuyor diye düşündüm yine de kafesini güneşten çektim. Yaklaşık 2 saat sonra ilgilenmek için gittim hala aynı yerde yatıyordu. Hareket etmesi için uğraştım ama uyanmadığında öldüğünü anladım.
Annem korktuğu için kafesini balkona koymuştuk maması falan her şeyi vardı ama öldükten sonra baktım suyu kalmamış. Suyun buharlaştığını düşünüyorum hepsini içemez çünkü dün gece o suluğun yarısı doluydu. Çok üzgünüm 1 saattir ağlıyorum acaba sorun suyunun olmaması mıydı?
Dün sabaha kadar yanımdaydı ve çarkında dönüp yemek yiyordu , su içiyordu en azından sağlıklı gözüküyordu. Hamsterlar çok su içen hayvanlar olmadığı için sudan olup olmadığı aklımı çok karıştırıyor.
Hamster bakan varsa lütfen yardımcı olun, 6-7 saat susuz kalan bir hamster susuzluktan ölebilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kanka hamsterı bilemeyeceğim ama arkadaşımın muhabbet kuşu bildiğin oruç tutuyodu hiçbişe yiyip içmiyodu tüm gün iftara kadar ve ölmüyodu yani belki ondan değildir
bebeğim hamsterlar biraz daha farklı ama o da ilginmiş :d
Üzülme poncik, o kadar saat ördek bile ölmez susuz ya, bi dahakine daha dikkatli olursun ama
haklısın daha sorumlu davranmam gerekirdi :(
Tamam ama sen önemsemeden olsaydı bu olay suçlusun derdim ama önemsediğün halde olduysa isteyerek yapmadığın anlamına gelir
evet önemsiyordum tabi, umarım bir daha böyle bir şey yaşamam
Balkon açıkmı yani soğuk oluyormu
hayır olmuyor tam tersi sıcaktan endişelendim kafesi biraz güneşte kalmıştı
Güneşten almanızın faydası olmayabilir aşırı sıcak ölümüne sebep olabilir
haklısınız :( olabilir
Merak etme ☺️ onlar kendine bakarlar
nasıl yani?
Suyunda bulur yemeginde onlarn geninde var hassas burun onlar merak etme
kafesin içinde nasıl bulacak
Kafesin içinde nasıl kaybettin DİE sorarlar evde
öldü
Başın sagolsun