Ben istemiyorum o pire torbalarını İslam'da da kedi haramdır
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben istemiyorum o pire torbalarını İslam'da da kedi haramdır
Cevap
11Cevap
İslama göre soruyorsan Mhmd severdi kedileri, kendisi köpekleri pek sevmezdi hatta sahih hadislerde av köpeği ve çoban köpeği dışındakileri öldürün sözü vardır, başka bir sahih hadiste kertenkeleyi tek vuruşta öldürmenin ne kadar büyük sevap olduğunu, 2 vuruşra öldürmenin daha az sevap olduğunu söyler. 😅
@thepesimist larplama
@6_sıradanadam_7 larplamayım mı? Tamam Larplamam. 😅
İslama kafana göre güncellememi getirdin peygamberin kedi sevgisini araştır ona göre yaz totondan element uydurma
Sokakta ki kediden ne istiyorsunuz sana ne zararı var sana uçmuyor ya piresi uzak dur yeterli yoksa illa bana gel diye yalvarmıyor hiç biri. Haram olsaydı peygamber efendimiz neden namazını kılsın kediyle.
Soru troll yavv. Kediler İslam'dan önce de vardı. Peygamber "kedileri sevmeyin" dese sevmeyecek miyiz? Peygamberlere mi soracağız? 😂
islamda kedinin yeri yok demek cahilliktir ve bu zihniyette olanlar daha kendi dinini bilmeyen sözde müslumanlardir.
İslam daki durumunu tam bilmiyorum ama hayvanlar konusunda hak veriyorum. Kediler o kadar zararlı olmasa da köpekler safi zarar
Haram mı? Ne yazsam bilemedim kedi nasil haram nerde yaziyor ayrica sokakta sen de yaşasan sen de kirlenirsin
Cahilsin seninle tartışmaya girmeye tenezzül etmem senide başıboş bırakmamak lazım.
Kedileri hayvanları severim onları sevmeyenlere neyse kaldırıyorlar.
Abla ne alaka? Peygamberimizin bile kedisi varmış? Gidip saçma canım hocaları dinliyorsunuz ya.
Yavrularını beslerken sırf onları korkutmamak için koca orduyu onların uzağından dolaştıracak kadar seven bir Peygamberin dininde kediye haramdır demek gerçekten çok yazık ve Cenab’ı Allah’ın insandan sonra yarattığı ilk canlı da Kedidir…
Kedi nasıl sevmezsin ya sevginin temsilidir bence kedi sevmeyen kimseyi sevemez
Korkuyorsan korkabilirsin tırmalama falan anlarım sevmşyorum nedir ya aşırı sevimliler bana göre ve güzeller korksan bile seversin
En çok hadis rivayet eden sahabelerden biri Hz Ebu Hüreyre dir. Anlamı kedicik babasıdır. Bu ismi Peygamber Efendimiz vermiştir ona. Bilgin olsun
İslam'da kedinin haram olduğu nerede belirtilmiş?
Ayet?
Sen evden çıkma o zaman.
Oooo şirk.
Kedi haram değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sokaktaki canlara pire torbası demek gerçekten üzücü 🐾 Islam dininde hayvanlara merhamet etmek esastır ve Peygamberimizin kedisi Müezze'ye olan sevgisi herkesçe bilinir. Onlar da bu doğanın bir parçası ve bakıma muhtaçlar. Onları dışlamak yerine aşılatıp kısırlaştırarak yaşamlarını kolaylaştırmak daha doğru değil mi 🩺 Sen hiç bir canın gözlerinin içine bakıp onun sevgisini hissettin mi ✨