Kedinin yavrularını nasıl bulabilirim anne kedi ağlıyor sürekli?

Çarşı taraflarında kedi sahiplendik istenmiyordu ve hayvanın iyice psikolojisini bozmuşlar Mart Nisan gibi eve aldık kısırlaştıracaktık hamile çıktı doğurdu 3 tane yavrularını emzirirken tekrardan kızgınlığa girdi evden kaçtı yaz olduğu için camları açıyorduk emziren kedi nasıl kızgınlığa girer onu da anlamış değilim tekrardan hamileydi maalesef bizim komşunun dükkanına doğurmuş 5 tane tahmini 17 Ağustos doğumlular geçtiğimiz pazar günü çıkarmış adam da dükkandan biz de görmedik haberimiz olsa yer ayarlardık bir arabanın kaputuna girmiş yavrunun bir tanesi çocuklar kedi var abi demişler adam da bana ne girmeseydi çıkar o kendi demiş araba seyir halindeyken kedi düştü çırpınmaya başladı ben uzaktan gördüm sadece çocuklara kenara çekin araba ezmesin dedim meğer zaten can çekişiyormuş gittiğimde maalesef ölmüştü anne kedi direkt başka bir yavrusunu getirdi eve sonra bıraktı gitti anne kedinin psikolojisi o kadar bozuk ki maalesef bizimki de öyle ölen yavrusunu arıyor sürekli yavrusunu kokladı buna izin verdik diğer 3 yavrularını nasıl bulabiliriz ölmüş olma ihtimalleri var mı arıyoruz ama bulamıyoruz tavsiyesi olan?

Kedinin yavrularını nasıl bulabilirim anne kedi ağlıyor sürekli?