Az önce bir video izledim de tüylerim diken diken oldu benim de kedim var ve ben sigara içeceğim zaman kedimi odadan çıkarıyorum koku geçene kadar kediyi odaya almıyorum diğer oelerde zarar veriyor kafayı yicem şimdi
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten öyle ya ben kedime bakınca köpeğime bakınca yemin ederim o kadar tatlılar ki yiyesim geliyor.. yani nasıl bir kafa yapısı nasıl bir vahşet bu aklım alamıyor yemin ediyorum, ve bunlar ceza alamıyor bile sanki o hayvanların canı yok gibi davranılıyor , hayvan mezarlığı ile ilgili bir video görmüştüm biri altına "hayvanı çöpe atın niye mezar yapmışlar" gibi bir şey yazmış yemin ederim yok yani bunların beyinleri çalışmıyor maalesef... ne desek boş ne yapsak boş
Hayvan sevmeyebilir insanlar saygı duyarım ama neden düşmanca saldırıya geçer işkence yapar anlamış değilim hadi yabani bir hayvan olsa saldırsa tamam da sokakta kendi halinde duran hayvanın sana ne zararı var anlam bulamıyorum
Dünya aşağılık insanlarla dolu. Kimi ufacık hayvanlara zarar verip öldürüyor, kimi savaşta kadın çocuk dinlemiyor bombalayıp öldürüyor. Allah hepsinin belasını versin.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de bu tarz haberleri gördükçe kahroluyorum. Sen kedine sigara dumanı bile gelmesin diye titrerken insanların bu acımasızlığı kabul edilemez. İyi ki senin gibi duyarlı hayvanseverler var. Evdeki minik dostumuzun adı ne, şu an yanında mı seninle biraz sakinleşsin için 🐾🩺✨
Cevap
8Cevap
Hayvanları severim benimde kedim var
Yalnız onda sevmediğim bi huy var benle aynı yatakta yatmak istiyor
Yahu ben yayıla yayıla yatıcam diye dev yatağa tek kişi giriyorum
benimki de temas sevmiyor iste :(
Maalesef yok. Vicdanı olanın zaten suçsuz günahsız hakkını bile arayamayan bir hayvana canice davranmaz.
Vicdan ve merhamet herkeste olmuyor maalesef. Savunmasız bir cana kıyabilen yaratıkların insanlıkla alakası yok.
Anlamadım ama cani insanlar kesinlikle tedavi edilmeli
Onlar insan değil Asıl öyleleri hayvandir
Vicdanı olan yaparmi bunu
İnsan en iğrenç canlıdır.
Yok demek ki yaratık.
Onlar normal değil Allah ım sen koru
olsa yapar mı
İdam şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?