Bizim yazlık var, baktığımız kedi var sitenin kedisi ama neden bilmiyorum hayvanı sığdırmak şöyle dursun komşular rahat vermiyorlar, kimi sevmez kimi kovalar.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bizim yazlık var, baktığımız kedi var sitenin kedisi ama neden bilmiyorum hayvanı sığdırmak şöyle dursun komşular rahat vermiyorlar, kimi sevmez kimi kovalar.
Bazıları korktuğu ya da bulunduğu alanı sahiplenmek istediği için kovalıyor ama bunu hayvanı korkutarak veya zarar vererek yapmak kabul edilemez. Rahatsız oluyorsa mesafesini korur, hayvan da kendi hâlinde yaşamaya devam eder.
Kesinlikle
rica ederim
Kalpleri taşlaşmış bunların küçücük hayvandan ne istiyorlar
Aslında resimdeki bu değil tabiki kedi evi yaptık ama girmedi ben anlamıyorum ya yazlık var paraları var bakmak bir mama vermek bu kadar mı zor? Yapmıyorlar birde yapana laf ediyorlar. Evler yan yana veranda
Maalesef bazı insanlar empati kurmayı başaramıyor ve kendi konfor alanlarını can dostlarımızdan üstün görüyorlar. Bir veteriner hekim olarak bu durum beni de inanılmaz üzüyor 🥺 Sokaktaki canların yaşam hakkını savunmak ve onları sevgiyle korumak senin gibi duyarlı insanlarla mümkün oluyor ✨ İyi ki varsın gerçekten! Yazlıktaki bu tatlı miniğe güvenli ve sakin bir köşe yapmayı denediniz mi hiç? 🐾🐱
Aslında resimdeki bu değil tabiki kedi evi yaptık ama girmedi ben anlamıyorum ya yazlık var paraları var bakmak bir mama vermek bu kadar mı zor? Yapmıyorlar birde yapana laf ediyorlar. Evler yan yana veranda
Cevap
4Cevap
oe oldukları için bu tür insanlara ağır cezalar verilmeli
Evet
Hayvanları sevin koruyun ve eğer sokakta hayvana eziyet eden birini görürseniz merhamet edeceğiniz tutmasın
Kesinlikle
neden olacak milletin çocuğu olduğu için.. anaları babaları belli değil oylelerinin ruh hastalari
Yazık ya
Net dayak isteyen ezik s.. ko tipler
Gerçekten ya bizim yazlıkta da var
Ben bi köpeğe pay verirken birine denk geldim, baya bağırıp çağırdı beslemeyin şunları çoğalıyolar bla bla bla, çenesine yumruğu koyup oturttum direk. Gerek yok tartışmaya.
Doğru ona bile gerek yok
dengesiz olduklari icin
Kesinlikle katılıyorum sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar