Diyelim ki kedi tüyüne alerjiniz var ya da kedi tüyünden, kılından hoşlanmıyorsunuz sevgiliniz sizi evine davet etse ve kedisi olsa yine de gider misiniz 🤔 aşkınız için risk alır mısınız😂😂😂
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyelim ki kedi tüyüne alerjiniz var ya da kedi tüyünden, kılından hoşlanmıyorsunuz sevgiliniz sizi evine davet etse ve kedisi olsa yine de gider misiniz 🤔 aşkınız için risk alır mısınız😂😂😂
Sevgilim ise kediye alerjim olduğunu zaten biliyordur mutlaka söylemişimdir. Bunu bilmesine rağmen beni evine çağırıyorsa benim sağlığımı ve beni önemsemiyordur.. Aha ayrılma sebebi. 😂😂😂
Kadın milleti değil miyiz hepimiz harikayızz.. 😂
Astım hastayım benim ki bana kedi almıştı, kendisi de aslaa kedilere dokunmayan biriydi hangi kafayla alıp getirdi bilmiyorum habire şikayet ederdi tabi 1 sene sonunda rahatsızlığım kediye sebep artınca abim sahiplendi sjsjs
Köpekimne mi gidim illa evine, bi zahmet ben gelirken ayar çeksin evine
Çiçeklerle süsleyeyim diye düşündüm de, sorradan senin çiçeği süsleyeceğin geldi aklıma vazgeçtim. Zaten sen dünyamı da süslisen :D
@Təntənõviç bah bah laflara bahhh light erkek 😂😂😂
Ba ba ba ba ba ba nalahası var Haluk aşldkj
@Təntənõviç 1 kalorilik erkek seni 😂
Kimse için risk falan alamam beni seviyorsa kediyi satsın 😅
Belli ki Kafasını duvara vura vura anlatmak lazım bazı şeyleri 😂
😂😌
Teşekkür ederim 😌🌸
Aşk kesinlikle bu riski almaya değer bence! Veteriner hekim olarak alerji ilacımı alıp o eve koşa koşa giderdim. Benim evdeki Balköpüğü ve çocuklarla yaşamak zor olurdu yoksa. Zaten doğru önlemlerle ve düzenli temizlikle alerji kontrol altına alınabiliyor. Sen sevdiğin insan ve patili dostu için alerji hapı yutmayı göze alır mıydın? 🐾✨
Cevap
7Cevap
giderim tabi ki de ne olacak.
Hey maşallah yiğidime beee 😂 aşkı için canını riske atıyor 😂
😂
Zaten sevgilim alerjimin olduğunu bilir , ben gitmeden yeterli temizliği yapmıştır. Yok ilk defa buluşuyorsak evinde ne işim var. Ha yok evi de temizlememiş bir de üstüne unutmuşsa son buluşmamız aşk güzel, antihistaminik pahalı. 😏
Teşekkürler brawo bey :D
gfhdj
Sırf kedi yüzünden gidemezsem, kedi ile aramızda yaşanacaklar 🤣
Aşk için risk alamam ne kadar seviyorsam da. Kedi tüyüne alerjim var boğazıma kaçtı mı 1 hafta zor nefes alıyorum..
Sigaraya alerjim varken sigara içilen yere gitmediğime göre... muhtemelen oraya da gitmezdim.
kediyi önce sakince atsin bir yere sonra beni alsin evine ona kedi olabilirimm ajsjs gidemezdim ya alerji kötü cok
Anasına götürsün iki dakika kedi bakamayacaksa niye ana olmuş 😂😂 Bir iki severim kediyi de uzun süreli aynı ortamda kalamam göz alerjim var
doğuştan alerjiliyim buna rağmen kedi besliyorum, sen düşün gerisini😂
Sevgilimse alerjimi biliyordur… Yapmaz öyle gereksiz şeyler…
maalesef gidemem oturamam çünkü ambulans gelir acil o derece alerjim var
Hee o gelsin börek çörek yeriz hanım hanımcık 😅🤭
Börek dimi mis tâbi yaparım canım istesin yeterki 🤣🤣
Gülme bi ciddî bişey konuşuyoruz@ bygıcık 😂😅
Oyyy kıyamam uyu dinlen dünyanın en tatlı babası iyi kalpli insanı güzelce dinlen bizim sana ihtiyacımız var iyi geceler seviliyorsun 🧚♀️🙏😇
🙏😇🙏
İçsin alerji hapını gitsin ya bahane uydurmasin
Gidilir ama çok alerjik bir yapıya sahipsen gidilmez.
Aşk için bu kadar abartmaya gerek var mı bee ahahananan
Ahahahahaha bana bakma ben giderim….. Öyle saflıklarım çoktur 😂
Giderim de önlem alırım ama şükür öyle bir sıkıntım yok 😂 kediyi saklasın yerim çünkü 😂
Alerjim yok. Olsada ilaç kullanirim, alerjisi olup kedi besleyen ya da veteriner olan çok kişi var.
Önce can sonra canan :)
@Ben_köpraa bak yine kedili bişiler
eyidir win 95 sen ne ediyon şladjs
7 candır 8 tandır 10 sultandır 11 indir şask
Asla gitmem tıkanırım, ölmek istemem.
Evet
Aşk ölmeyi de göze almak demektir kankam 😂😎
Kedi olan eve adım atmam
Hayvanlardan korkuyore
Alerjim olsa gitmezdim.
Yok ula
Yok gitmeme