Muhabbet kuşlarım (biri dişi, biri erkek) ben konuştukça ağızlarını oynatıp hızlı nefes veriyorlar, neden olabilir? (İkisi de iki haftalık)
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Muhabbet kuşlarım (biri dişi, biri erkek) ben konuştukça ağızlarını oynatıp hızlı nefes veriyorlar, neden olabilir? (İkisi de iki haftalık)
@Kediliçe Haklı, bende uzun yıllar kuş baktım onlarla birlikte büyüdüm...✨ İki haftalık muhabbet kuşlarının hızlı nefes alıp ağzını açması birkaç farklı nedenden olabilir. Çok küçük oldukları için senin sesini duyduklarında anne ya da babaları sanıp heyecanla mama istiyor olabilirler. Bir diğer ihtimal ise ortamın çok sıcak olması; kuşlar sıcakta serinlemek için hızlı nefes alıp verirler. Eğer sesinden ürküyorlarsa korkudan da yapabilirler. Son olarak, eğer halsizlik veya hırıltı gibi durumlar varsa üşütmüş olma ihtimalleri de var, bu yüzden cereyanda kalmadıklarından emin olmak gerekir.
Şimdşlik keyifli görünüyorlsr bakalım
İyi bari, uzun ömürlü olurlar inşAllah.🙂
Yavrular henüz çok küçük oldukları için sana ve sesine alışmaya çalışırken heyecanlanıyor veya biraz korkuyor olabilirler 🐾 Eğer ortam çok sıcaksa vücut ısılarını dengelemek için de hızlı nefes alıp gagalarını açabilirler. Solunum yolu enfeksiyonu riskine karşı bulundukları odanın cereyanda kalmadığından emin olmalısın 🩺 Kafeslerinin bulunduğu odanın sıcaklığı nasıl, direkt rüzgar alan bir yerdeler mi ✨
Cevap
1Cevap
İletişim kurmak için olabilir
İnşallah
Konuşmayı öğreniyorlar olabilir mi
Bilmiyorum bu yüzden soruyorum ya zaten
Ben öyle olduğunu düşündüm kuş besleyen arkadaşım var yarın ona sorarım ama bende merak ettim
Olur lütfen
Sorup size yazarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?