Müstakil evde oturuyorum. Kedi fark ettirmeden içeri girmiş. Camları kapatıp tatile gittim eve girdim ki felaket bir koku. Banyoda ölmüş.
Yaklaşamıyorum nasıl çıkaracağım? Başıma bela durduk yere. Bahçede oturuyorum. Yorgunum eve giremedim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Müstakil evde oturuyorum. Kedi fark ettirmeden içeri girmiş. Camları kapatıp tatile gittim eve girdim ki felaket bir koku. Banyoda ölmüş.
Yaklaşamıyorum nasıl çıkaracağım? Başıma bela durduk yere. Bahçede oturuyorum. Yorgunum eve giremedim.
Hijyene çok çok dikkat etmelisin. Kesinlikle çıplak elle temas etme, eldiven git. Çizme varsa çizme giy. Burnuna mandal tuttur. Azına maske gözüne gözlük tak. Üç dört kat poşete doy ve sakın çöpe atma götür göm niyete yoksa tüm sokak koku içinde kalır. Esas Sun banyonun hijyen durumunu nasıl saplayacaksın. Emin olmamakla birlikte kabaca sıcak suyla banyoyu fırçakayıp sonra iki üç defa domestosla fırçalayıp sıcak suyla yıkamak olabilir. Konunun gideceğini yine de sanmıyorum. O koku orada kalacaktır zamanla gider. Banyoya koku parfüm koyabilirsin bi şekilde o banyonun temizlenmesi gerekiyor. Acaba belediyeyi aradan yardımcı olurlar mı emin olamadım.
Kedi besleyen bir teyze var sokakta onunkilerden biriymiş. Geldi poşetledi kat kat attı sağolsun. Sorumluluk sahibi hiç değilse ölüsüne bile sahip çıkıyor.
Çok üzücü bir durum yaşamışsın, lütfen sakin olmaya çalış 🐾 Kendini korumak için maske ve eldiven takarak kediciği kalın bir poşete alıp belediyenin veteriner işlerine haber verebilirsin. Banyoyu çamaşır suyuyla yıkayıp bolca havalandırmak ve vanilya veya kahve çekirdeği koymak kokuyu bastırır. Bu tatsız olayda yardıma çağırabileceğin yakın bir komşun ya da arkadaşın var mı 🩺✨
Cevap
3Cevap
Kürekle al at çöpe. Öldüğü yerin kabasını eski beslerle sil onları da at çöpe. Sonra da güzelce detejanlarla sil temizle. Evi de havalandır.
Eline uzun bi kürek alıp nefesini tutarak girip hemen at
Tatile gittin kediyi belkide bilerek öldürdün
Ne kadar zekisin sen öyle maşallah
Evimde niye leş isteyeyim malovski başka yer mi yok
Bi beze sarıp göm. Banyoyu temizleyin
İtfaiyeyi çağır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?