Sokağa atılmış cins bir kedi var üç haftadır bakıyorum, çok fazla piresi var ve aşıları yapılmadı ama maddi olarak sıkıntıdayım, ücretsiz veya cüzi miktara yapabilecek veteriner var mı?
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sokağa atılmış cins bir kedi var üç haftadır bakıyorum, çok fazla piresi var ve aşıları yapılmadı ama maddi olarak sıkıntıdayım, ücretsiz veya cüzi miktara yapabilecek veteriner var mı?
Belediyelerin hayvan hastaneleri var oralarda ücretsiz tedavi yaparlar onun dışında hayvan dernekleri var onlardan yardım isteyebilirsiniz. İnternete araştırma yapın size yakın olan karşınıza çıkar.
Sokaktaki o cana kucak açman harika bir davranış! İstanbul'da yaşamıyorum ama belediye bakımevleri sokak hayvanları için ücretsiz iç dış parazit ve kuduz aşısı yapıyor. Ayrıca bulunduğun ilçedeki veteriner kliniklerine durumu anlatırsan sokak canı olduğu için mutlaka indirim yapacaklardır. Bizim klinikte de bu canlara hep destek oluyoruz. Minik dostumuzun genel durumu nasıl şu an? 🐾🩺✨
Cevap
4Cevap
Knka üsküdara yakın mısın ya da getirebilir misin
Karşıdayım ama getiririm eğer yakınlarda bulamazsam 🥲
Biz kız arkadaşımla gece saatlerinde araba çarpmış kedi bulmuştuk gece kapalı idi o merkez başka bir veterinerden ilk müdehalesini yaptırdık diğer gün götürdük oraya
Ücretsiz hizmet veriyorlar
İsmi ne
Link atıyorum
Direkt kliniğin ismini yazar mısın
Devlet veterineri ücretsiz bakar
Sokak kedisi dersen bir çoğu ücret almaz
var tabi
Sabunla yıka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?