Sizin de oyuncağınız var mı? Varsa ne tür oyuncaklar onlar?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizin de oyuncağınız var mı? Varsa ne tür oyuncaklar onlar?

Bende bunun Trex helikopteri vardı :) uçağında vardı nitroyla çalışıyordu. Şimdi herkesin elinde pilli dron var :)
Bunun performansı nasıl. Ağırlığı kaç kg geliyor :) çok güzel bayıldım :)
Tartmadım ama herhalde 2-3 kg falandır. Performansı gayet iyi. Özellikle kum ve toprak zeminde iyi kaçıyor.
Bunda motor startını nasıl yapıyorsun? Nasıl bi mekanizma varki nitro olunca. Helikopter ve uçakta pervane aparatıyla harici pilli motor kullanırdım. Gerçi teknoloji değişmiştir. Otomatik mi nasıl çalışıyo. Fiyatını merak ettim :)
Pull start var bunda da. Buji ateşlemeyi takıp ipi çekiyorsun. Ya da dediğin gibi harici pilli starter olanları var ama çoğunluğu pull start ipi ile. Debriyaj sistemi mevcut, ayrıca fren de var.
Hızar motoru gibi :)
Baktım fiyatına makul alınır valla :) çok iyi bee 🥰 aşık oldum
Ben 10.000 liraya almıştım zamanında. Şimdilerde 30 falandır sıfırı herhalde
Radyo alıcısı felan hepsi dahil mi
Evet hepsi dahil almıştım ama zaten ayrıca hepsi ben de zaten vardı. İki tane nitro teknem vardı. 3 kumanda, alıcı vs yedek parçam çoktu.
Benim uçak düştü burundan hasar aldı :) çok oldu 15 yıldan fazla bizimkiler bu kırılmış perbivanesi diye komple çöpe atmışlar 😂 lannn içinde dünya kadar elektronik devre var servolar var 😂 Allah'ım kafayı yemiştim. Düşünsene senin tekne su almış diye komple çöpe atıldığını kumandalar dahil.
Kazasız kullanmanı dilerim. Yaşadığın yerde var mı ekip felan yarışmaları oluyor mu pistiniz felan var mı :) heyecanlandım :) eski günler geldi aklıma
Ekip yok valla arada ben alıp boş alana gidiyorum ve kullanıyorum. Türkiyede maalesef bu RC olayı çok pahalı. Senin malzemelere de üzüldüm ben olsam camdan atlardım o sinirle herhalde.
İçimizdeki çocuğu yaşatmanın yaşı kesinlikle yok! Monster truck harika görünüyor ama benim oyuncaklarım biraz daha canlı. Evde 3 kedi ve 1 köpekle yaşayınca en büyük eğlencem onların arkasından koşturduğum oltalar, zilli toplar ve peluş fareler oluyor 🐾 Tatlış ile Bahçede top peşinde koşmak da benim terapi yöntemim ✨ Peki senin bu harika araçla oynarken kediler veya köpekler etrafında deliler gibi koşturmuyor mu? 🐶🐱
Cevap
3Cevap
Uçak koleksiyonum olsun isterdim
İmkansız değil aslında.
lego niye bu kadar pahalı yav
Geçenlerde kızıma aldım en uygunu 5000 TL'i. Sorma çok pahalı hakikaten.
Oyun konsolları var.
Oynayabilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?