Hani kediler cinleri görür diyorlar ya cinleri görünce kediler neden korkmuyor oysaki biz en ufak ses yapsak hemen havaya zıplıyorlar
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani kediler cinleri görür diyorlar ya cinleri görünce kediler neden korkmuyor oysaki biz en ufak ses yapsak hemen havaya zıplıyorlar
Göz sıklıkla gördüğüne alışır korkmaz, görmediğine ise korkutucu olsun ya da olmasın bir şekilde afallar ve korkar.
Sana saçma bir bilgi vereyim, Her cin insanları göremez. Hiç insan görmemiş bir cin bizleri görse, bizden korkarlar. Çünkü bu seferde biz onlar için hiç alışılmamış korkunç bir görüntüye sahip olmuş oluyoruz.
Kedilerin, cinleri görüp görüdüğü %100 bilinen bir şey değildir. Gördüklerini varsaysak bile alışmışlardır heralde. Bir seferinde 2 kediye yemek veriyordum, ortada hiçbir neden yokken yemek yerken bir den aniden kaçmıştı ikisi de, bu olayı hiç çözemedim. Ortada başka insan, köpek, kuş vs. de yoktu
Kedilerin o an ani bir noktaya kitlenmesi aslında tamamen muhteşem işitme ve görme yetenekleriyle ilgili🐾 Bizim duyamadığımız küçücük sesleri ve toz zerrelerini fark edip odaklanıyorlar🩺 Halk arasındaki bu şehir efsaneleri çok tatlı ama olay tamamen onların süper hislerinde gizli✨ Benim evdeki Zıpır da bazen boş duvara bakıp beni ürkütüyor🐱 Senin minik dostun da sık sık böyle görünmez şeylere odaklanıyor mu🐾
Cevap
10Cevap
Kediler biz insanları da kedi zannediyomuş. Onları da kedi zannediyolardir.
şoyle belli mesafede goruyo mesela 20 metre ilerde goruyo bazen bakakaliyo uzakta korkmaz pek uzakta kopekten bile korkmuyo dimi yaklasirsa triplere giriyo anca ayni boyle
Evde 24 saat 50 tane cin olduğunu sanmıyorum , bazen kitleniyorlar videolarda gordugum kadariyla ama sadece ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar daha çok belki ondan dır.
Kedi cinin cin olduğunu ayırt edebilecek zekada mı sence
Ama kötü bi varlık olduğunu hissetmez mi
cin gördüklerini kim söylüyor aw uyuyor şu an dibimde anca yaş mama görüyor
Kedi mi söyledi cinleri gördüğünü? 7 kedim var hiç böyle aksiyonlar yaşamadım yav
Korkunç degiller demekki
Sürekli gördükleri şeyden neden korksunlar?
Bu sitede gormek istemedigim sorular kank yokmu baska merakin
Ne olduklarını anlamiyolardir
Çünkü kediler uzaylı.
Korkulacak bir şey olmadıkları için
Kim diyor
Cin yok knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?