Binamızın dışında beslediğim bir kedi var. Her kuyruğu sıkıştığında yanıma gelir sevdirirdi kendini ben de her gün besliyorum, 2 gün boş bıraktım artık çağırınca yanıma gelmiyor. Unuttu mu beni sizce?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Binamızın dışında beslediğim bir kedi var. Her kuyruğu sıkıştığında yanıma gelir sevdirirdi kendini ben de her gün besliyorum, 2 gün boş bıraktım artık çağırınca yanıma gelmiyor. Unuttu mu beni sizce?

Hayır öyle düşünme 😄 Kedinin başkasının kucağına çıkması seni sevmediği anlamına gelmez Kediler bazen o an kimin kucağı daha sıcaksa ya da kim daha sakin duruyorsa onun yanında durmayı tercih edebiliyor Hatta bazen sahibinin yanında kendini güvende hissettiği için sürekli kucağa çıkma ihtiyacı bile duymuyor Seni takip etmesi, yanına gelmesi, sana sürtünmesi, yanında uyuması veya seni görünce tepki vermesi de seni sevdiğinin göstergesi olabilir Başkasının kucağında oturmasını kişisel algılama bugün ona gider yarın yine gelip senin yanına kıvrılır Kediler biraz böyle sevgilerini bizim beklediğimiz şekilde değil kendi istedikleri şekilde gösteriyorlar.
Kediler böyledir birisi senden daha çok ilgili davranıyorsa ya da daha çok mama veriyorsa özelliklede yaş mama veriyorsa başkasına gidebilir nankör kedi derler. Köpüşler daha sadık oluyor benim var mesela bir yıldır ortalıklarda yoktu bir baktım havlayarak bana koşuyor köpüşüm unutamamis beni 😃
bir köpek kadar olmadı diyorsun 😂
Düzeltirsiniz arayı ödül maması seviyorsa verin. Acaba 2 gün boşlukta bir şey mi oldu hasta ya da korkmuş olabilir ama sokak hayvanı bazen ne olacağı belli olmaz kediler zaten muzumsuz olabilir bir gün sevdirir bir gün sevdirmez siz beni sevmiyor diye düşünmeyin.
Bilmiyorum alırdım kucağıma severdim hep sesi çıkmadı hiç. artık çağrıyorum gelmiyor takmıyor. dedim başkası mı besliyor bu kediyi
Belki o 2 gün boşlukta bir köpek veya çocuklar tarafından korkutulmuş olabilir ondan temkinlidir
Köpek olabilir bak. bu ara fazla köpekler havlamaya başladı binanın önünde.
Alışır yine knk bi kaç güne
Kediler seni asla unutmaz merak etme 🐱 Kedigiller biraz gururludur ve rutinleri bozulunca minik bir trip atabilirler. Seni unutmadı sadece iki gün görünmeyince biraz kırılmış veya temkinli davranıyor olabilir. Lezzetli bir yaş mama ile gönlünü kolayca alabilirsin 🐾 Sokaktaki dostlarımız kalpten sevgiyi hemen hisseder. En sevdiği mamayı verip adıyla seslenmeyi denedin mi hiç ✨
Yeni sahip mi yapmış kendine 🙄
Cevap
17Cevap
Kediler böyledir. Ondan ilgiyi kestiğin anda, kendisine yeni sahip bulmak için başka insanların yanına gider. Ama ona tekrar mama verirsen, hiç bir şey olmamış gibi yine yanına gelir. Bu onların bir bakıma böyle davranışlar sergilemeleri için yaratılmış olabilir. Kedi gibi bir başka hayvan yok. Yani onun yerine bir köpek beslesen gidemediğin iki gün için kendi kendine havlar dururdu. Kedi ise kucaklarda dolaşır. Bir bakıma bunu içgüdüsel olarak yapar. En iyisi bir köpek alıp beslemektir. Hic değilse o sen olmayınca havlar durur. Böylece onun bir ihtiyacı olduğunu anlarsın.
Trip yememişsiniz sanırım siz hiç. 😄 Dişiyse bir de kediniz çok normal biraz ilgi alaka eski yakınlık tekrar kurulur aranızda.
Dişi sanırım dişi değilse bile bu saatten sonra dişi artık trip attığı için :D
😄%yüz dişi bu kedicik azıcık ilgisizliğe tahammül edemiyor. Pek sevmişsiniz o yüzden naz yapıyor size.
başkasında keyif yaptıktan sonra yine dönüp sana gelir. 😌
o kesin zaten işi bitince eski sahibine dönecek :D
kediler unutmaz sadece mama kaynağını değiştirdi o kadar iki gün boş bıraktın diye küstü aklı sıra yine mamayı verince koşa koşa gelir
Alakası yok sen ona bakan tek sahibesin sadece nankör ler başkasının yanına da bişiler verir diye gidiyor yani kurnazlık
Nankörlükten değil de başkası da beni sevsin istiyor ben köpeğim var o da aynısını yapıyor yani kedin nankör değil.
Unutmamıştır bence 2 günde insan mı unutulur 😄 biraz trip atıyor olabilir yine mama verip ilgilenirsen eski haline döner merak etme 🐈
İnanmayacaksın ama bu kediyi biliyorum 😅😅 kendisi çok nankör
Kedi dişi. İlgisiz bırakmışsın tabii ki triplenecek. :)
Unutmamıştır ama kedilerin tribi meşhurdur.
Tatlı bi mamayla alırsın gönlünü. 🐈❤️
Kediler de flörtüz olmaya başladı, tek kişiyle yetinme dönemi bitmiş.
Kediler nankör hayvanlardır hocam. Beslersin ama seni unuturlar.
Pas vermiyor sana shsj
Kesin cinsi kız sdfsd
Ondan tripli zjsj
Kedilerin nankör olduğunu unutma ahahahahha
kedi bey: mamayı kimde bulursam onun kucağındayım
Öyle maalesef bu sadece kedilere mahsus değil daha çok insanlara mahsus
Olur böyle şeyler ula
Kesin konuşan da bir kedi bu
Olabilir 🤦♀️
Başkasını bulmuş fjfjdjjg
Nankör sanki kediler biraz
Seviyordur bence, çok da tatlı ya 🥰