Yavru kedinin failleri 1 haftadır nerede? arkadaş bizim ülke de hiç mi o resimdeki mahlukatı gören duyan yok ya niye korunuyor hâlâ?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yavru kedinin failleri 1 haftadır nerede? arkadaş bizim ülke de hiç mi o resimdeki mahlukatı gören duyan yok ya niye korunuyor hâlâ?
Cevap
6Cevap
Hayvana gereken önem verilmiyor ayrı bir birim olusturulmali
31k mıdır nedir o grup yok edilmedikçe tehlike içindeyiz ayrıca okul saldırı yapacaklarını söylediler hala bir şey yapmıyor devlet yine masum çocuklar ölücek
Bitmiyorlar yenileri ve yenileri çıkıyor beyinler yıkanmış
Bunların anne babası yok mu çocuğumuz ne bok yiyor diye hiç mi bakmıyor yüzü ifşa edildi hiç mi görmüyolar
Serefsızler onlar ya, bır insan masum bı canlıya nasıl kıyar aklım almıyor
Sence nasıl kıyıyorlar
Abi yutub da bu olay ile ilgili video altında ki yoruma bak yok neymis kedi yenilebilir mis abartmatin
Yok insanlara olan hincimizu bırakın da hayvanlardan çıkaralım bunlar hala aramızda adalete ben v
Bana tk atar mısın🙏❤
Nasıl yani
Yanı burdan yazmak istiyorum sana onun için tkp atar mısın bana
Büyüyünce katil olup insanları öldürsün diye uğraşmiyorlar galiba. Bunun sonu bu cunku
Ah onları bir yakalasam benzin döküp yakardım.
Yemin ederim bende ama korunuyor kimin piciyse artik
Alıp kazığa oturtacaksın
Koruyolar birey bı güzel paket yaptılar
Elimize geçmez ki şöyleleri
Bı de masumum diyr vidoe çekti kendini akladi hiç inanmıyorum o tiktokcu hatta bazıları şey diyor sevgilisine güç gösterisi yapmak için öldürmüş kesinlikle o Caner denen velet
M al bunlar
O kediyi hic unutamiycaz..
👏👏👏👏
Cok cok kotuyum kalbim agriyor bir insan neden bunu yapar
Benim de yaşam hevesim kalmadı katilleri dışarda olduğu sürece minigi geri getirmez ama yaptıkları yanlarına kar kalmasın gözümü actigim da sabah onun yüzü aklıma geliyor
Keske el birligiyle yakalasakta gebertsek iskence etsek😢 dayanamiyorum
Herkes bugün x de toplandı bı tane mahlukat vardı ya tiktokcu işte kediye iskebce eden mahlukat o yok ben masumum diye vidoe çekti kendini akladi ama bizi kandiramaz İstanbul'dayım Kırıkkale de olsam evin de bı tane sağlam cam birakmazdim
Lütfen sosyal medya kullanıyorsan her yerden tag Lars destek yaz lutfenn bu olay unutulmamalı
Xte baya gonderi attim🥲🥲
Bana istek atar mısın bu olayla ilgili birbimizi bilgilendirelim
birine hakaret edilse hemen çıkardı
Olay ne
Bundan on gün önce ön bir gün önce hatta
İki tane o. c. altı aylık bir Yavru kediyi ağaca bağlayıp patilerini kiruyolar sonra yere düşünce tekmeliyolar sonra kedinin cinsel organına ağaç çubuğu sokuyolar kedi kan kusuyor ve oluyo daha sonra kedinin kafasını eziyolsr öldükten sobra bile bunu vidoe çekip internete yayiyolar olay bayağı büyüdü kişinin yüzü ifşa olmasına rağmen bulunamadı
Yani çok da merak etme izlenilecek gibi bir şey değil yürek dayanmaz yani o şekil anla
Her şeyleri belli isimleri adresleri ama gözaltına bile almadılar o yüzden millet ayaklandı bir hafta olmasına rağmen kimse unutmadı olayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum benim de kalbimi paramparça ediyor, çaresizlik hissini çok iyi anlıyorum. Patili dostlarımızın sesi olmak zorundayız ve adaletin yerini bulması için konunun takipçisi kalmalıyız. Umarım kolluk kuvvetleri en kısa sürede bu şahısları yakalar ve hak ettikleri cezayı alırlar. Sosyal medyada farkındalık oluşturmaya devam edelim mi, ne dersin? 🐾🩺