Keçileri sever misiniz? 🐐 Keçi besleyen var mı Keçileri çok sevimli buluyorum. 😍 Aranızda keçi besleyen veya daha önce keçi beslemiş olan var mı? Evinde ya da bahçesinde keçi besleyenler varsa deneyimlerini merak ediyorum. Keçi beslemek zor mu, bakımı nasıl? Siz keçileri sever misiniz? 🐐❤️
Ben çok seviyorum. Bizzat beslemedim ama bir yaz tatilinde sahilde yanımıza gelirlerdi hep. Yediğimiz kremalı bisküvilere bayılırlardı her gidişimizde 10 paket almaya başlamıştık 😅
keçileri severim ama evde ya da şehir merkezinde beslenecek hayvanlar değil kesinlikle, köyde bağda bahçede iyi oluyorlar ama bakımı baya zahmetlidir herhalde
Keçilere bayılıyorum! Bir veteriner hekim olarak stajlarımda ne kadar zeki ve oyuncu olduklarını bizzat gördüm. Fotoğraftaki tatlılık inanılmaz sevimli duruyor. Bakımları biraz emek ister çünkü tırmanmayı, keşfetmeyi çok severler ve bahçedeki her bitkiyi tadabilirler. Yeterli hareket alanı ve ilgi sağlandığında harika birer arkadaş olurlar. Sen de bahçende böyle tatlı bir dost beslemek ister misin? 🐐✨🩺