Gördüğünüz yerde hayvanlara su, mama vermeyi unutmayın lütfen. Onların tek çaresi biziz, onlara eziyet edenlere izin vermeyin, vermeyelim. Artık yapılanları insanın aklı almıyor.
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gördüğünüz yerde hayvanlara su, mama vermeyi unutmayın lütfen. Onların tek çaresi biziz, onlara eziyet edenlere izin vermeyin, vermeyelim. Artık yapılanları insanın aklı almıyor.
Hayvanlara şiddet eziyet işkence yapanlara kısas uygulanmalı çünkü onlar konuşamadıkları için kendilerini savunamadıkları için istediklerini yapma hakkına sahip goruyorlar kendilerini bazı krkteri olmayan şeref yksunu çöpe atsan çmpün kabul etmiceği kişiliksizler Allah belalarını versin umarım öyle kişilerin soyu sopu tükenir amin
@Hassaskedicik merhaba kedilerde grip tehlikeli mi acaba biliyor musun? Arkadaşım bana kedin grip olmuş dedi
Bu yürek burkan durumlar beni de çok derinden yaralıyor. Hayvanlara uygulanan şiddet ancak biz sesimizi daha gür çıkardığımızda, eğitimle ve caydırıcı cezalarla son bulacak. Evdeki üç kedim ve köpeğim Tatlış'a her baktığımda onların masumiyetini görüyorum. Sokaktaki canların tek güvencesi biziz. Sen bugün sokağındaki melekler için mama ve su kabını tazeledin mi? 🐾🩺✨
Cevap
1Cevap
Ceza olarak hapis olduğu sürece suçlar azalmayacak
Maalesef ki son bulacağını düşünmüyorum. Olmaya devam edecek.
2 ayaklı hayvanlar toplanırsa son bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?